USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька «Волинь» – знову в Криму

9 Лютого 2009 09:59
У п’ятницю, 6 лютого, луцька «Волинь» вирушила на другий тренувальний збір нинішнього міжсезоння, – 9 лютого повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту ФК «Волинь», він, як і перший, пройде у Криму, проте цього разу місцем розташування команди буде селище Куйбишево. Як і на попередньому підготовчому етапі, у складі клубної делегації присутні тренер із фізичної підготовки та тренер з аеробіки. Згідно з планом, футболісти основну увагу приділять роботі над швидкісною витривалістю, тренажерам, аеробіці, гімнастиці та роботі з м’ячем.
У складі «Волині» на збір вирушили воротарі Віталій Неділько, Дмитро Семченко, Роман Гаврилов, захисники Юрій Дручик, Олександр Рубцов, Максим Ковальчук, Павло Циркуненко, Віталій Полянський, Богдан Карковський, Рамон Лопес, півзахисники Роман Рурич, Ярослав Кінаш, Павло Чорномаз, Олександр Марковець, Василь Жук, Сергій Подригуля, Андрій Власко, нападники Максим Лісовий, Артур Гущин, Євген Павлов.
Залишилися в Луцьку півоборонці Віталій Приндета, котрий отримав перелом руки у матчі юнацької збірної, та Роман Карасюк, який захворів напередодні від’їзду й приєднається до команди за кілька днів. Також у складі волинян троє новачків – кіпер, оборонець та центральний півзахисник. Усі перебувають на перегляді і тренерський штаб визначатиметься щодо їх перспектив у «Волині» безпосередньо на зборах. Ще четверо потенційних новобранців приєднаються до команди уже в Криму.
Керівництво клубу запланувало провести на даному етапі підготовки чотири спаринги. Перший із них відбудеться у вівторок ,10 лютого. Суперником лучан виступить команда «вільних агентів» «Гермес», яка нинішнього міжсезоння наробила немало галасу, здолавши низку колективів прем’єр-ліги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus