USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцьке АТП виграло суд у департаменту соціальної політики

29 Листопада 2017 11:50
Суд щодо повернення 225 тисяч гривень за пільгове перевезення пасажирів виграло ПрАТ «Луцьке АТП 10701» у департаменту соціальної політики. Така ситуація виникла через те, що держава заборгувала кошти, передбачені на компенсацію пільгових перевезень.

Про це стало відомо 29 листопада під час засідання 34-ї сесії Луцької міської ради.

Як повідомила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, у бюджеті закладено 225 тисяч на повернення боргу за пільгові перевезення ПрАТ «Луцьке АТП 10701», яке виграло суд у департаменту соціальної політики. З її слів, частину коштів мають залучити, знявши 120 тисяч гривень з програми соціальної адаптації. Лілія Єлова пояснила, що станом на 1 січня 2016 року було недофінансуванню пільгових перевезень з державного бюджету, тому виникла така ситуація.


Депутат Павло Данильчук поцікавився, суд якої інстанції був програний і чому не можна подати апеляцію.


«Рахунки департаменту заблоковано, втім є ризики, що ми програємо апеляцію і сума може збільшитися», - зазначила в.о. директора департаменту соціальної політики Тетяна Корецька.

Зі слів Лілії Єлової, виділені кошти допоможуть розблокувати рахунки департаменту. Також вона каже, що держава не дорахувала 1,5 мільйони гривень на пільгові перевезення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
876 Показати IP 29 Листопада 2017 12:10
горе депутат
Цікаво Показати IP 29 Листопада 2017 12:19
"Депутат Павло Данильчук поцікавився, суд якої інстанції був програний і чому не можна подати апеляцію" - а з якою ціллю поцікавився, наїхати на суд? Яке має значення який суд виніс рішення, аде воно абсолютно справедливе. Взагалі то він повинен був, як депутат, "вибити" гроші з держави та відправити їх за призначенням, для того він там і є. А взагалі то вже давно пора встановити електронні системи оплати проїзду та обліку пасажирів і всі питання відносно цього відразу знімуться. Треба на наступні розподіли маршрутів, панове депутати, закладати відразу наявність таких систем в перевізника для отримання маршрута.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus