USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьке міське кладовище розширять і наведуть лад зі старими могилами

29 Вересня 2021 13:49
Поховання на кладовищі у селі Гаразджа, за якими ніхто не доглядає, облагородять і приведуть до ладу.

Про це йшлося під час чергового засідання сесії міськради.

Нагадаємо, на розгляд сесії винесли проект рішення про придбання трьох земельних ділянок у селі Піддубці, загальною площею 57 соток, необхідні для розширення міського кладовища у селі Гаразджа. На ці потреби з міського бюджету планують використати 395,5 тисячі гривень. Проте на самому кладовищі треба навести лад, бо є чимало нерозчищених ділянок, зарослих чагарниками.

Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що під час попередньої оперативної наради дав протокольне доручення комунальним службам навести лад на міському кладовищі.

«Є поховання, за якими ніхто не доглядає, бо родичів або немає вже, або за кордоном, там бур’яни, загороджений прохід. Наразі проводимо аналіз, скільки людських ресурсів, грошей, часу треба щоб привести цю територію до належного вигляду», – резюмував він.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus