USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьке сміття емігрує до районів, – депутат

11 Вересня 2018 12:43
Депутати Волинської облради запропонували управлінню екології детально вивчити за участю спеціалістів ситуацію щодо наявності стихійних сміттєзвалищ у регіоні.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів 11 вересня.

На проблему стихійних сміттєзвалищ на Волині, а також на переповнений відходами полігон у Брищі звернув увагу депутат Володимир Дейна.

«Через деякий час полігон у Брищі не потягне приймати все сміття з міста. Тож уже зараз частина луцького сміття емігрує до районів», – сказав Володимир Дейна.

Своєю чергою, перший заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк зазначив, що правоохоронним органам варто уважніше слідкувати за незаконними діями, що впливають на погіршення ситуації навколишнього середовища області.

«Так, КП «Волиньприродресурс» має усі необхідні дозволи, але через перешкоди з боку правоохоронних органів так і не може почати діяльність. Чому правоохоронні органи лізуть тоді, коли все законно. Вони мають працювати там, де є порушення», – наголосив Роман Карпюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дивно Показати IP 11 Вересня 2018 13:50
А до чого тут Волиньприродресурс? Він з сміття буде торф з бурштином видобувати чи що?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus