USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Луцьке ЖКГ звітувало перед ЗМІ

15 Серпня 2008 15:48
На День депутата місцеві журналісти та обранці громади облцентру провели автобусну екскурсію вулицями міста, щоб простежити виконання робіт із благоустрою Луцька. Серед основних напрямків – дороги, дахи та Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки, – повідомляє 15 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Як розповів директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Владислав Стемковський, суть таких депутатських днів полягає у тому, що запрошуються ЗМІ, працівники департаменту ЖКГ, депутати міськради і всі вони спілкуються на предмет того, що виконано у місті й куди вкладено гроші.
 
Як зазначив Владислав Стемковський, протягом цього року буде виділено на впорядкування Луцька понад вісімдесят мільйонів гривень. Для порівняння пан Стемковський навів суму інвестицій у ЖКГ 2006 року – всього шістнадцять мільйонів. Таким чином, похвалився директор департаменту, за 2008-й виконається такий обсяг робіт із благоустрою Луцька, який дорівнює останнім п’ятнадцяти рокам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анім Показати IP 15 Серпня 2008 16:21
"... за 2008-й виконається такий обсяг робіт із благоустрою Луцька, який дорівнює останнім п’ятнадцяти рокам." Мається на увазі-буде потрачено стільки ж грошей.
автору Показати IP 15 Серпня 2008 16:25
безграмотно! як що "Луцьке ЖКГ", то "звітуваЛО", бо господарство, якщо "департамент", то звітував.У школі грамоті не навчились, а біжете в журналісти!
Анонім Показати IP 15 Серпня 2008 16:34
Цікаво, чи будуть поремонтовані протікаючі дахи у наших будинках? Уже протягом року - самі обіцянки. Однак надія на п. Стемковського ще лишилася.
В.Байцим Показати IP 15 Серпня 2008 18:34
читаючи про фiнансовий ресурс який буде залучено для вирiшення проблем в ЖКГ логiчно було б прочитати i про очiкуванi результати та цiлi якi плануэться досягти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus