USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі банки виявилися найскупішими організаціями міста

14 Січня 2014 16:15
Найгірше святково оформлені у Луцьку банківські установи. Бюджетники ж виглядають стократ краще за фінансистів. Так вважає це перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук.

Під час оперативної наради у Луцького міського голови сьогодні, 14 січня, Святослав Кравчук наголосив, що ті, хто не мають належного фінансового ресурсу, але відповідальні перед громадою, – старалися, а ті, хто мають гроші, - проігнорували громаду. «Нам вдалося підготувати місто до новорічно-різдвяних свят. Начальники ЖКП, визначте по ваших територіях найкраще оформлений будинок, квартиру і подайте до нас в управління архітектури для відзначення тих людей, які приклалися до святкового оформлення міста. Хочу відмітити, що найгірше сьогодні оформлені в місті банки», - сказав Святослав Кравчук.

«Натомість, «Луцькспецкомунтранс», «Луцькводоканал», дякую вам і вашим колективам не тільки за чисті каналізації, але й за те, що робите для душі, що дбаєте за авторитет і красу міста», - додав міський голова Микола Романюк.

Нагадаємо, напередодні зимових свят Луцька міська рада шукала дієві важелі впливу на керівників міських підприємств, установ та організацій, котрі не прикрасили свої фасади та вітрини до новорічних і різдвяних свят. «Просто соромно. Новий рік – це свято не лише для малечі, але й для дорослих», – так прокоментував ситуацію Борис Сорока.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 14 Січня 2014 17:01
ну да, каждую копеечку считают...
Василь Показати IP 14 Січня 2014 17:52
я додав ще один коментар до новини про важелі впливу - гумореска Павла Глазового.
цікавий Показати IP 14 Січня 2014 18:22
і хто тут лідер серед них
СВЯТО Показати IP 14 Січня 2014 21:54
Зверніть увагу на оформлення фасаду магазину по продажу квітів , що розміщений у приміщенні по.пр. Перемоги,12. Дуже оригінальне і красиве оформлення. Заслуговує на відзначення.
Олександр Купін Показати IP 15 Січня 2014 14:56
Бандитский "ЗАПАДИНКОМБАНК" БАНКРОТ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus