USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мерія наказала установам прикраситися гірляндами і сніжинками

23 Грудня 2009 13:53
Луцька влада шукає дієві важелі впливу на керівників міських підприємств, установ та організацій, котрі не прикрасили свої фасади та вітрини до Новорічних і Різдвяних свят. У муніципалітеті нагадують: хто найліпше прикраситься новорічною атрибутикою – той отримає подяку і грамоту луцького міського голови.







Під час сьогоднішньої наради заступник луцького градоначальника Борис Сорока розповів, що деякі керівники фірм всіляко намагаються відхреститися від новорічних прикрас. Мовляв, бракує коштів. Однак серйозних санкцій влада до новорічних аутсайдерів не застосовує. Хіба що «насварять пальцем» під час підбиття підсумків на найкраще новорічне оформлення.







Сьогодні «пасуть задніх» місцеві відділення «Альфабанк», «Універсалбанк», «Укрсиббанк».







«Просто соромно. Новий рік – це свято не лише для малечі, але й для дорослих», – так проводив виховну роботу Борис Сорока. Він навіть продемонстрував низку слайдів, на котрих були зображені різні міста світу в яскравому новорічному оформленні.







«Новорічне оформлення допоможе створити радісний святковий настрій і у ваших клієнтів. Думаю, що всі ви є патріотами власного міста», – нагадав заступник луцького міського голови.







Чиновники мерії сподіваються, що оформлення ілюмінацією будівель, дерев та вітрин Луцька завершиться 30 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
OrestN Показати IP 23 Грудня 2009 14:34
усі розуміють, що свято має бути веселим, але влада не може заставити людей веселитись, якщо за душою моторошно а у декого і відчай
дідо Показати IP 23 Грудня 2009 14:44
СОВОК ЖИВИЙ....ЯКШО НЕ ПРИКРАСЯТЬ, ТО МЕРІЯ -БІЛА І ПУШИСТА...А ЯКШО ПРИКРАСЯТЬ, ТО МЕРІЯ СОБІ МЕДАЛЬ ПОВІСИТЬ... ПРИВИКЛИ ЖИТИ ЗА ЧУЖИЙ РАХУНОК...
Українець Показати IP 23 Грудня 2009 18:06
Пам"ятаю А.Кривицький на рахунок новорічних прикрас ставив питання категорично,тобто заставляв і ніхто не протестував (вголос)
seal Показати IP 23 Грудня 2009 22:09
Хто найліпше прикраситься новорічною атрибутикою – той отримає подяку і грамоту луцького міського голови. О! супер заохочення. Це з розряду - хто купить квартиру, тому бейсболку в подарунок!
seal Показати IP 23 Грудня 2009 22:20
А, взагалі, як можна від когось щось вимагати, коли самі прикладу в тому не показують. Щоб далеко не ходити - варто подивитися на "прекрасне" святкове вбрання Театрального (ЦЕНТРАЛЬНОГО МІСЬКОГО) майдану.
Юка Показати IP 23 Грудня 2009 23:55
грамота чи подяка від муніципалітету - якесь не серйозне заохочення від такої солідної структури.
Юка Показати IP 23 Грудня 2009 23:59
seal, 23 грудня, 22:20: чого ж не подають прикладу, подають: саму будівлю прикрасили, на театральному ялинки поприкрашали, по вул. Л.Українки святкова ілюмінація сяятиме. все інше - не прерогатива міської влади, не їм же прикрашати драмтеатр, ДЦ чи Вопак. а якщо ви маєте на увазі славний фонтан, то ця "прикраса" ще довго майорітиме на майдані
Роман Показати IP 24 Грудня 2009 09:01
такого калхозного прикрашання як в нас нема напевно ні в одному місті України...
OrestN Показати IP 24 Грудня 2009 11:48
тут людям не тільки за цей місяц не плать зарплату і за кілька попередніх, я вже мовчу за 13-у, кому ще хочеться прекрашати
OrestN Показати IP 25 Грудня 2009 17:08
слайди правда не говорять про те Україні далеко ще рівнятися до тих міс де є кошти на різні заходи
Таня Показати IP 25 Грудня 2009 18:02
Подяка і грамота Луцького міського голови шалений стимул змагатися за краще прикрашання фасаду до Нового року :):):)
Павло Глазовий Показати IP 14 Січня 2014 17:48
Велика подяка У колгосп “Червона зірка” прямо до контори Із району керівництво прибуло на збори. В переповненому залі стихло і потому, Взяв для доповіді слово представник району. Кашлянув, ковтнув із склянки і почав промову: Про жнива, надої, ринок довго вів розмову. Що район із зерновими справивсь непогано, Що зерна здали державі навіть більше плану. Що надої, хоч помалу, але, все ж зростають, Що доход від свиноферми непоганий мають. Що продукцію їх хвалять в селах і райцентрах, Скільки вироблено м’яса в тонах і в процентах. Що з недоліками в праці вже пора кінчати!… Під кінець почав трудящим премії вручати. - Голові!, (всі знають – свату),- за хазяйську хватку Ми даруємо машину “Жигулі” – дев’ятку. Головному агроному, (тещиному брату), - Супервідеосистему у новеньку хату. Молодим спеціалістам (зятьові і донці) По путівці!!! Хай побачать Як живуть японці. - Не забули і героя-комбайнера Гриця. Подарунок – шматок мила аж за гривню-тридцять! А доярці тітці Паші за роботу чесну Я вручаю від району грамоту почесну. За таку сумлінну працю шана їй і дяка, А всім іншим, Вам шановні, - ВЕЛИКА ПОДЯКА! А приймак Марії Шпильки родом із Майкопа, Української не знає, й дещо не второпав і питає у сусіда: -Што он там патяка? Абъясні мнє: Што такоє вєліка падяка? Той повів розмову тонко, стисло і уміло – Шоб людині нетутешній стало зрозуміло: -Он ми вчора нагороді у картоплі рились А сусідки Галька й Валька за курей сварились. Так сварились, ледь не бились – руками махали Й одна одній цілий вечір під ніс дулі пхали. Тепер можеш собі, друже, таке уявити: Шоб усі за вечір дулі та в одну стулити? Уявляєш, яка б дуля здоровенна вийшла Ото й нам така подяка, а може ще й більша!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus