USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Луцькі базарники програли міській раді ще один суд

7 Жовтня 2020 14:41
Волинська облспоживспілка програла ще один суд щодо визнання права власності та повернення паркану навколо лівої сторони Старого ринку.

Про це повідомляє у фесбуці радник міського голови Ігор Поліщук.

Як зазначає посадовець, базарники програли суд щодо визнання права власності та повернення паркану навколо лівої сторони Старого ринку.

Як повідомлялося раніше, Волинським окружним адміністративним судом були ухвалені рішення у справах за позовами підприємців з вулиці Замкової. Суд вчергове наголосив на відсутності у позивачів правовстановлюючих та дозвільних документів на тимчасові споруди, відсутності доказів правомірного користування земельною ділянкою, яка перебуває у комунальній власності, на якій вони розміщені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Увага!!! Показати IP 7 Жовтня 2020 15:02
Заберіть зупинку від ЗМІНИ!!! Скільки ця порнографія може продовжуватись??? Є зупинка Богдана Хмельницьго перед зміною за 100 м і далі знову через 100 Возєднання!!! Це навіть по правилах неможливо тим більше там вузька дорога постійні затори та АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ!!!
Петро Показати IP 7 Жовтня 2020 17:20
В базарників з'явилась нова гра "подай до суду", в якій постійно програють. Розумному б вже набридло, але коли собаці нема що робити..?
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 7 Жовтня 2020 18:08
Це аналогічно як поки сусід по дачі перебуває на лікуванні в лікарні і довгий час не може прийти на дачу, нахабно без його дозволу і юридичного права, влізти до його земельної ділянки і побудувати там собі туалет. А коли сусід після хвороби повернувся на город та попросив нахабу звільнити його земельну ділянку, нахабний сусід мало того, що не демонтував і не забрав свій туалет, так він ще й хитродупий направив до суду на сусіда по дачі заяву, що той хворий і не правильно використовує землю під дачу, не доглядає за деревами, кущами, тощо.
Дзвоніть на 102 Показати IP 7 Жовтня 2020 18:29
Я з вами повністю згідний. Зупинку необхідно знести, тим більше що там цієї зупинки ніколи не було. Я проживаю у п'ятиповерхівці навпроти "Зміни", і мені кожного дня видно цей пішохідний перехід, там завжди проблеми, кожного дня люди, діти вибігають на дорогу чи перебігають дорогу. На пішохідний перехід ніхто з водіїв автотранспорту не звертає уваги, люди ніс до носа на цьому переході зустрічаються з авмомашинами, тролейбусами та маршрутками. Біда може прийти коли завгодно, рух у цьому місці дороги перевантажений, а є такі водії які просто не бажають пропускати пішоходів на іншу частину дороги та протилежний тротуар, навіть не гальмують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus