USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська облспоживспілка програла черговий суд щодо Центрального ринку в Луцьку

11 Січня 2021 13:07
Луцька міська рада отримала чергову перемогу в суді щодо не продовження договору оренди Волинській облспоживспілці під правою частиною Центрального ринку.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук у фейсбуці.

Раніше рішенням Господарського суду Волинської області Волинській облспоживспілці було відмовлено у скасуванні рішення міської ради щодо не продовження вказаного договору оренди. Рівненським апеляційним господарським судом рішення суду 1 інстанції залишено без змін. Однак Верховний суд України направив справу на новий розгляд в Господарський суд Волинської області.

«Сьогодні під час нового розгляду справи було винесено рішення про відмову Волинській облспоживспілці у задоволенні позову», - повідомив у соцмережі Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Савік Показати IP 11 Січня 2021 13:51
Однак Верховний суд України направив справу на новий розгляд в Господарський суд Волинської області?
Василь Показати IP 11 Січня 2021 13:51
Те,що смітник в центрі міста потрібно прибрати-мова вже не йде.Але потрібна альтернатива цим двом павільйонам-це рівноцінне приміщення з холодильниками і підключенням до каналізації та електромереж.Суд вирішує суто правові питання,але ще потрібні місця для торгівлі м"ясом і молочними продуктами.
адвокат Показати IP 11 Січня 2021 14:57
Та що там судитись. Зносьте ті страшні контейнера з їхніми п'яними курильщиками купи-продай. І зняти з них податки за всі роки обов'язково.
Свідомий до адвокат Показати IP 12 Січня 2021 13:39
Не позорься горе адвокат...
адвокат Показати IP 11 Січня 2021 15:15
Та що там судитись. Зносьте ті страшні контейнера з їхніми п'яними курильщиками купи-продай. І зняти з них податки за всі роки обов'язково.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus