USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі боксери хочуть платити за оренду приміщення гривню в рік

24 Жовтня 2014 18:41
Громадська організація «Волинський боксерський клуб олімпійського резерву» просить зменшити оренду за приміщення «Естет» до однієї гривні в рік. Мотивують тим, що в там безплатно займаються більше 300 дітей.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації сьогодні, 24-го жовтня.

Нежитлове приміщення, про яке йдеться, знаходиться по проспекту Відродження, 22 а. Це колишнє комунальне підприємство «Естет», яке вчора, 23 жовтня, зняли із балансу міста.

«Так як ліквідували підприємство і його передали на виконком, то ми подали документи на оформлення нової оренди й 15-го жовтня договір уклали на три роки. Розрахунок оренди за двоповерхове приміщення 602,7 квадратних метра – 4 754 гривні. Втім, ця громадська організація, як тільки почала орендувати це приміщення, вклала у нього великі гроші: замінили повністю підлогу, душові кабінки, плиткою усе обклали, зробили автономне опалення, підвал зробили. Зваживши на всі ці фінансові вливання - просять пільгу - 1 гривня в рік», - інформує начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко.

У представника громадської організації почали запитувати, звідки у них гроші.

«За станом на серпень ми витратили 800 тисяч гривень на ремонт приміщення, й покращення далі триває. Ми зробили такий ринг, де можна проводити турніри міжнародного рівня, рівних якому немає на Волині. Усі ці кошти зібрані нашою федерацією за допомогою меценатів, та не байдужих людей. У нас там працює 5 тренерів, троє з яких отримують зарплату від фізкультурно-спортивного товариства «Україна», а двоє - із ФСТ «Динамо», - повідомив представник громадської організації Григорій Іваницький.

Щодо оренди за одну гривню виникли дискусії, зокрема каменем спотикання стала назва «боксерський клуб».

«Як би ви називалися Луцький боксерський клуб, то проблем не було б, а ви називаєтеся Волинським», - зауважив голова комісії Олександр Пилипович.

Зовсім не підтримав прохання спортсменів член комісії Олександр Плісецький.

«У мене така позиція, що я не підтримую, бо в місті і так багато ГО, які отримують пільги, але я думаю, що її не варто усім роздавати. Бо це ми не просто звільняємо від оренди, а підтримуємо, адже «дірки» потім треба закривати.

Втім, більшість підтримали рішення пільгової оренди й рекомендують його ухвалити під час сесії Луцької міської ради.

Представник громадської організації «Волинський боксерський клуб олімпійського резерву» Григорій Іваницький лишив депутатам лист, у якому вказано про досягнення спортсменів клубу, серед яких є і чемпіони світу. Та додав: «У нас ніхто гроші не заробляє, ми виховуємо молодь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ВОНО Показати IP 24 Жовтня 2014 19:08
та то ті шо в Луцьктепло приходили на збори переживаючи за інтереси Кирика та його господаря, таким Романюк ше й приплачувати повинен. Тітушки зараз в ціні
ля Показати IP 24 Жовтня 2014 21:42
Спасибо....мы тоже хотим 1гр.в год и мы выховываем молодь.только она на войну идет а не на проплаченые митинги.хабарь для ГО по городу в год около 15 тыс грн.зайдите в любую школу и вам скажут сколько стоит аренда именно деректору.что имеет Родина-дулю...за что наша молодежь должна ложить Головы.за взятки и липовые секции.которые лже тренера прописывают и делают цифру для гор совета.сколько у нас спорсменов на бумаге....мильон а на деле секции по 4-7 человек вот вам и коррупция.
АГА Показати IP 24 Жовтня 2014 22:19
15 жовтня уклали договір і вже в приміщення вклали "великі гроші" - от "спринтери"! Всім зрозуміло, що це приміщення, шляхом призначення керівником КП "Естет" людини що мешкала в Києві, довели до банкрутства, а потім без жодних погоджень (з усного благословіння "хитрого лиса") провели ремонт. 15 жовтня їм здали в оренду за 8 грн м.кв. (навіть склади без опалення здаються в місті дорожче). Але цього мало. Дайте за гривню, а от з батьків дітей ГО під виглядом добровільних членських внесків (тобто без оподаткування доходів і без звітів) отримає стільки скільки "здере". А ще є додаткові перспективи - боксери борці з агітаторами, учасники громадських слухань тощо
БОКСЕР Показати IP 25 Жовтня 2014 15:37
Ох і навішав лапши депутатам. Яких 300 дітей там займється? Там відсили аби 50 назбиралося. Які чемпіони світу з боксу? Там навіть призера юнацького чемпіонату України неможуть виховати. Тренери, які там працюють відносяться до обласних ФСТ "Динамо" та "Укрїана", і до Луцького міського спорту немають жодного прямого відношення. І що це взагалі за обласний клуб олімпійського резерву? Ніхто про нього ніколи не чув. Коли він був заснований? Які в нього можуть бути досягнення. Чому тоді неназвано жодного боксера, котрий має якісь вагомі досягнення у боксі про, які говорив представник клубу. ДЕПУТАТИ ВИВЧИТЬ ОБЄКТИВНО ІНФОРМАЦІЮ А ТОДІ ПРИЙМАЙТЕ РІШЕННЯ А ТО ЩО НЕБУДЬ ВАМ ЛАПШАТЬ А ВИ РОЗВІШУЄТЕ ВУХА.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus