USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі дачники просять додаткові автобуси

27 Квітня 2017 21:02
Члени садівничих товариств «Воротнів», «Світоч» та «Гаразджа» просять організувати додаткове автобусне сполучення з Луцьком.

Про це стало відомо під час сесійного засідання Луцької міської ради 26 квітня, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу

Депутат міської ради від фракції «УКРОП» Петро Бойко зачитав депутатський запит, спрямований до виконувача обов’язків міського голови Ігоря Поліщука. У ньому депутат озвучив прохання людей щодо автобусного сполучення. Також Петро Бойко зазначає, що в садових масивах «Воротнів», «Світоч» та «Гаразджа» знаходиться 4 тисячі дачних ділянок.

«Тут дуже великий пасажиропотік, існуючих автобусів недостатньо – автобуси завжди переповнені, люди втрачають свідомість, падають. Зі своєю проблемою вони неодноразово зверталися до департаменту інфраструктури ОДА, але результату немає», – переконує Петро Бойко.

У результаті депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus