USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучанка не може потрапити у свою квартиру, бо там живе чужа людина

28 Березня 2018 16:35
У Луцьку на вулиці Потебні, 75 жінка з дитиною не може потрапити у свою квартиру, бо в ній живе колишня співмешканка її батька. Отримавши право на майно, лучанка спробувала потрапити до помешкання, навіть викликала поліцейських, однак безрезультатно.

Про це розповів депутат Петро Бойко під час пленарного засідання 39-ої сесії Луцької міської ради.

«На вулиці Потебні, 75 жінку виселив із своєї квартири батько та підселив туди співмешканку. При раптових обставинах він загинув, і дочка вступила у спадщину. Але та співмешканка не покидає помешкання й не пускає туди маму з дитиною. Аби потрапити у своє помешкання, власниця житла неодноразово зверталася в поліцію, але коли туди під’їжджав відомий забудовник, то поліція їхала з місця події», - розповів про ситуацію депутат.

Із цього приводу начальник Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області Олег Кічук висловив здивування щодо ситуації та запевнив, що вирішить цей конфлікт. Після цього він запевнив депутатів, що готовий оперативно реагувати на складні ситуації й готовий інформацію приймати на свій особистий мобільний телефон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus