USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Луцькі депутати не підтримали ініціативи щодо розслідування вбивства Музичка

30 Червня 2016 14:44
Луцькі обранці громади не підтримали звернення свого колеги Павла Данильчука до правоохоронних органів щодо розслідування вбивства громадських активістів - Олександра Музичка (Сашка Білого) та Віталія Ващенка.

Про це стало відомо під час засідання 10-ої сесії Луцької міської ради сьогодні, 30 червня.

«Розслідування по Музичку зупинилось ще в 2014 році. За два з половиною років немає жодного результату й по загибелі Небесної Сотні. Окрім цього, нещодавно у місті Кременець Тернопільської області убили громадського активіста Віталія Ващенка. Прошу правоохоронні органи України розслідувати ці вбивства», - резюмував Павло Данильчук.

На це «укропівець» Ігор Поліщук зазначив, що цілком погоджується щодо політичних мотивів вбивства Ващенка, а щодо Сашка Білого, то, на думку обранця громади, не факт, що причиною вбивства стали саме його політична та активна громадянська діяльність.

«Ми ж не слідчі. Тим більше Музичко був неоднозначною особистістю, тому убити його могли зовсім з інших мотивів», - зауважив депутат.

«Люди є різні. Перш за все Музичко – це людина. І не можна стояти осторонь цього. Просто взяли і застрелили. Не можна так. Хай розслідують. Це їхня робота», - запелював до колеги депутат Аркадій Соломатін.

Утім, луцькі депутати проект рішення не підтримали.

«Якщо ви вважаєте, що це нормально вбивати людей, то можете й далі ігнорувати це звернення», - звернувся до депутатів Павло Данильчук.

Однак, проголосувавши «за» у кількості 19 голосів, рішення так і не прийняли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
данильчучці Показати IP 30 Червня 2016 15:02
Пашику - товст*пузику! Невже війна закінчилася, що ти приперся сюди і зашився в тепленьку нову квартиру і прикрився статусом "дупутата"? Ти ж так на собі сорочку рвав, таким героєм був - то ким ти став тепер?
Don Показати IP 30 Червня 2016 15:27
Музичко - бандит і повний неадекват. Поліщук правий.
Олег Показати IP 30 Червня 2016 16:20
МУЗИЧКО - СПРАВЖНІЙ Г Е Р О Й !!!! не те що нинішні
222 Показати IP 30 Червня 2016 21:22
Цікаво, а чому Данильчук не пропонує розслідувати захват обл.управління МВС, пошкодження будівлі ?
Анонім до 222 Показати IP 1 Липня 2016 21:33
...а ще хай розкаже чого МЗДОБУЛИ ЛЮДИ ...
василь Показати IP 30 Червня 2016 21:42
такі як Музичко зробили майдан , земля йому пухом, шкода що самих кращих забирає.
Василю Показати IP 30 Червня 2016 22:35
Дякуючи таким, як музичко, Україна втратила Крим, Донбас, тисячі людей, зламала життя мільйонів переселенців, поставила більшу частину населення на межу виживання. Далі продовжувати, чи досить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus