USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі депутати від УКРОПу готові здати мандати, аби відбулись вибори міського голови

22 Грудня 2017 10:47
Відмовитися від депутатства та піти на повне перезавантаження закликають в Луцькій міській раді. Аби Верховна Рада нарешті призначила вибори у Луцьку частина депутатів готова відмовитись від мандатів.

Про це йшлося під час засідання 36-ої сесії Луцької міської ради 22 грудня.

На початку пленарного засідання виступив радник міського голови, голова фракції УКРОП у Луцькій міській раді Ігор Поліщук.

«Найперше вітаю всіх зі святами. Закінчується 2017 рік, який був не простим в Луцьку, але був роком змін на краще. Я спілкуюся з десятками сотень людей і мене питають коли будуть вибори луцького міського голови. Я не маю що відповісти на це запитання. Але я згадую, як ви, колеги, заявляли що вибори потрібні, і я так думаю. Був би міський голова, то позитивних змін було б більше.

Про вибори вже в цій сесійній залі не говорять, про вибори у Верховні Раді теж майже не говорять. Ми можемо змусити оголосити вибори повністю пішовши на перевибори, а для цього потрібно скласти мандати.

Будучи головою фракції УКРОП, я заявляю, що кожен наш депутат готовий скласти мандат, аби оголосити перевибори і разом з усією міськрадою піти на вибори. Я вважаю, що кожен з нас має пройти перевірку, піти на перевибори, аби Луцьк отримав міського голову. Тому закликаю колег із інших партій долучатися до нас та пожертвувати свої мандати на благо міста», - закликав Ігор Поліщук та додав, що від мандатів відмовляться і ті, хто мали б зайти у міську раду по партійних списках після нинішніх депутатів. Відтак, йдеться про повне обновлення списку.

Із цього приводу депутат Павло Данильчук заявив, що підтримує таку ініціативу й запевнив, що фракція «Народний контроль» теж готова скласти мандати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
овва Показати IP 22 Грудня 2017 11:12
Невже станеться новорічне диво?
Носатий дядько Показати IP 22 Грудня 2017 12:07
Проводьте вибори, бо місто котиться в анус.
Мыкола Показати IP 22 Грудня 2017 16:30
Ну так здавайтее.
нАнна Показати IP 22 Грудня 2017 17:42
піар

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus