USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ЗМІ Івахіва не включило в опитування лідера передвиборчого рейтингу

5 Червня 2018 13:50
Видання Волинь24, яке належить до сфери впливу нардепа, співвласника ГК «Континіум» Степана Івахіва зманіпулювало лучанами, провівши передвиборче опитування, в якому не включило одного з лідерів електоральних симпатій – радника міського голови Ігоря Поліщука. При тому, варіант відповіді «інший кандидат» підтримало 38% респондентів, в той час як решту кандидатур – лише по декілька відсотків.

Декілька днів тому на сайті видання з’явилось опитування, в якому у читачів цікавляться про те, за кого вони віддали б свій голос під час виборів міського голови Луцька. Серед кандидатів – депутати Луцької міської ради Юлія Вусенко, Павло Данильчук, Андрій Козюра, Андрій Покровський, Микола Федік, Микола Яручик, а також перший заступник міського голови Григорій Недопад, екс-мер Луцька Богдан Шиба, колишній перший заступник міського голови Тарас Яковлев і, звичайно, керівник видання, яке проводило опитування, Володимир Пащенко.
Такий вибір «кандидатів» для опитування, ймовірно, зовсім не випадковий. Адже 31 травня під час спілкування з волинськими журналістами голова Волиньради Ігор Палиця , відповідаючи на запитання про те, хто балотуватиметься на виборах мера від УКРОПу – Поліщук чи Недопад, відповів, що наразі більше схиляється до кандидатури Поліщука.
Проте в опитування видання Волинь24 Поліщука навіть не включило, обравши як «кандидата» Григорія Недопада, який, ймовірно, участі у виборах не братиме взагалі. Натомість, замість Поліщука, залишивши варіант відповіді «інший кандидат», який, до слова, набрав найбільше голосів – 38% (301 голос).

Результат виглядає цілком закономірним, враховуючи що згідно з останніми даними опитування саме Ігор Поліщук є лідером електоральних симпатій лучан. У випадку, якщо вибори призначать найближчим часом, за нього готові віддати голоси 14% опитаних. Вдвічі менше, 7%, - за Богдана Шибу, 5 – за Андрія Покровського, Валерія Бондарука і Юлію Вусенко. Ще близько 60% лучан з кандидатурою, яку готові підтримати, не визначились.

Зрештою, як зауважив Ігор Палиця під час спілкування з журналістами, про кандидатуру на вибори поки говорити рано. Адже Верховна Рада, де більшість належить БПП «Солідарність», вже вкотре не голосує за призначення виборів у Луцьку, адже тут не має кандидата, який мій би розраховувати на підтримку лучан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 5 Червня 2018 16:02
Ви займаєтесь тим самим. Видаляєте і редагуєте коментарі(і цей видалите), публікуєте "жовті" статті, поливаєте брудом опонентів,... Ну, чесно, хіба ні?
сміливий Показати IP 5 Червня 2018 22:33
А кому потрібен ваш такий лідер? Якби дійсно щось толкове...
лучанин Показати IP 6 Червня 2018 10:20
до нашого берега пливе черговий брехун щоб далі дерибанити залишки комунальну власність та земельку. За період після М Я Романюка - скільки зайшло інвесторів. де приєднані громади до міста В місто тільки звозять г ...но навколишні громади та діток своїх возять в садочки та школи - бо в них не так вчать .- шановні ви вже рік керуєте тільки по 200 процентів приміальних собі берете совість потрібно мати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus