USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутати звернулися до міністра Петренка через кризу на «Луцьктеплі»

15 Грудня 2017 10:56
Виконавча служба саботує роботу ДКП «Луцьктепло», що може призвести до зриву опалювального сезону. Дії працівників виконавчої служби в Луцькій міській раді вважають незаконними, вплинути на цю ситуацію просять міністра юстиції України Павла Петренка.

Про це йшлося під час пленарного засідання позачергової 35-ї сесії Луцької міської ради 15 грудня.

Радник Луцького міського голови, депутат Ігор Поліщук інформував, що виконавча служба саботує роботу ДКП «Луцьктепло», а «Волиньобленерго» хоче відключити «Луцьктепло» від електропостачання.

Відтак, депутати оголосили перерву й відбулося засідання постійної комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Проект рішення від комісії зачитав її голова Андрій Козюра.

«Ми розглянули проблемне питання щодо невиконання рішення суду від 28.11.2017 про зняття арешту. З метою забезпечення ухвали суду, щодо недопущення зриву опалювального сезону в Луцьку та для не зриву програми модернізації «Луцьктепло» від Європейського банку реконструкції та розвитку просимо направити звернення до Міністра юстиції та оприлюднити його на офіційному сайті Луцької міської ради.

Короткий текст звернення:

«Звертаємося до вас з приводу незаконних, можливо корупційних дій виконавця Шевченка. Постанову про скасування арешту рахунків ДКП «Луцьктепло» йому було надіслано і він був зобов’язаний виконати наказ Господарського суду Рівненської області та мав зняти арешт не пізніше, як наступного дня – 9 грудня. Він ухиляється від виконання ухвали суду. Це порушує права ДКП «Луцьктепло», а його дії можуть призвести до відключення теплопостачання та масового порушення прав громадян лучан. Дії з богу головного державного виконавця Шевченка свідчать про корупцію», - йдеться у зверненні.

Присутні підтримали звернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ігор луцький Показати IP 15 Грудня 2017 11:29
А не мона подати до суду на того виб...ка,щоб його притягнули до відповідальності за не виконання рішення суду?
123 Показати IP 15 Грудня 2017 13:04
кухарику пофіг, він олігарх

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus