USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі діти готуються до Великодня – триває проект «Страсний тиждень»

19 Квітня 2016 08:47
Інтеграційний соціально-мистецький проект «Страстний тиждень», що реалізовується в межах заходів «Великдень у Луцьку», триває наразі у місті. Про це повідомляє "Слово Волині".

Мета проекту - популяризація українських духовних традицій, створення мистецьких цінностей та інтеграція соціальних груп населення.

Майже сім сотень лучан на пластикових картках спеціальними фарбами відтворюватимуть своє розумінням Великодня, Паски та українських народних духовних традицій.

Учасники проекту, автори малюнків - діти від 3 років, учні навчальних закладів, студенти, молодь та дорослі, ветерани АТО та їх родини.



Перші фрагменти загальної Писанки творили 60 студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. У Волинському краєзнавчому музеї відбулося друге заняття з учнями 3-х класів луцького загальноосвітнього закладу №25, краєзнавцями обласного центру туризму, вчителями та працівниками музею.

З 21 квітня в Галереї мистецтв (вул. Лесі Українки 24 А) буде здійснюватися монтаж картин на 7 металевих конструкцій висотою 220 см., після чого Великодні композиції змонтують на Театральному майдані, де 29 квітня о 12 год. відбудеться їх презентація.

Керівник проекту - Тетяна Мялковська.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus