USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі діти передали на схід великодні пряники та гостинці

10 Квітня 2017 17:21
Лучани активно долучаються до формування вантажу для чергової поїздки волонтерів центру «Серце патріота» на схід. Збирати необхіді речі допомагають не лише школярі, а і дошкільнята. Цього разу свої гостинці передали учні ЗОШ №10 та малеча ДНЗ №41 міста.

Голова правління Фонду розвитку ЗОШ №10 «Перспективна школа» Марина Ярмоленко розповіла, що в рамках благодійної акції Фонду «До світлого дня – світлі вчинки» учні молодших класів розмальовували печиво, частину якого передали українським захисникам на Донбас.

А старші класи організували Великодній ярмарок, на якому вдалося зібрати близько 2,5 тисячі гривень. За них придбали солодощі, чай, мийчі засоби тощо.


Не стояли осторонь і дошкільні навчальні заклади. Так, педагогічний колектив та батьки дітей, які відвідують садочок №41 «Берегиня», теж зібрали гостинці для дітей зі сходу.

Методист ДНЗ, на базі якого також створений Фонд розвитку, Алла Вруна розповіла, що дітлахи, батьки та педагоги спільно долучились до акції «Від серця до серця». Для дітей із зони АТО тут зібрали одяг, продукти харчування, іграшки, книги, канцтовари та ще купу необхідних речей.


Благодійну допомогу разом з іншим вантажем на схід доправлять волонтери центру «Серце патріота» на чолі з депутатом міської ради фракції УКРОП, волонтером Сергій Балицький. Одним із важливих пунктів призначення під час чергової поїздки стане школа-інтернат у місті Слов'янськ.

Також волонтери «Серця патріота» передадуть допомогу для бійців 14-ої бригади. Зокрема, для підрозділів у Бахмуті, Новому Айдарі, Щасті і Станиці Луганській. Серед вантажу, який завезуть бійцям, - продукти харчування та вироби рукоділля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus