USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинські волонтери передадуть на схід допомогу школі-інтернату

22 Березня 2017 23:11
Одним із важливих пунктів під час чергової поїздки стане школа-інтернат у місті Слов'янськ. Для учнів закладу волонтери підготували одяг, канцтовари та солодощі.

Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

У п'ятницю, 24 березня, активісти волонтерського центру "Серце патріота" відправляться в зону АТО.

Також "Серце патріота" передадуть допомогу для бійців 14-ої бригади. Зокрема, для підрозділів у Бахмуті, Новому Айдарі, Щасті і Станиці Луганській. Серед вантажу, призначеного для бійців, - продукти харчування та вироби рукоділля від учнів луцької ЗОШ І-ІІ ступеня №7-природничий ліцей.

Волонтери закликають усіх небайдужих долучатись до збору благодійних вантажів. Допомогу для бійців можна принести у Волинський інститут післядипломної освіти, що знаходиться за адресою вулиця Винниченка, 31.

Контактний телефон керівника волонтерського центру «Серце патріота» Сергія Балицького – 050-532-21-46.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus