USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

«Луцькі фани – найрідніші», – Сергій Сімінін

16 Листопада 2018 19:17
Протягом цього сезону у «Волині» уже були успіхи та були невдачі. Утім, декілька речей протягом усіх поєдинків незмінні. Одна з них – сталевий характер, нестримна енергія та воля до перемоги досвідченого капітана «Волині» Сергія Сімініна.

Спілкувалася із капітаном «хрестоносців» прес-служба клубу.

Сергію, перше питання буде доволі простим. Уже півсезону знову граєш у «Волині». Не шкодуєш, що повернувся до Луцька?

Звичайно, ні. Дуже хотілося повернутися і я задоволений, що зробив такий вибір.

«Останній матч – найважчий самий». Як команда морально готує себе до завершення футбольного року?

Все нормально, все йде за планом. Немає такого аж відчуття, що гратимемо останній матч. Просто працюємо.

Поразку в Харкові уже пережили?

Так, уже забуваємо цю гру. Звичайно, прикра поразка, однак я впевнений, що ми переглянемо цю гру, проаналізуємо, попрацюємо над помилками та будемо налаштовуватися уже на «Агробізнес».

Повернемося (такий уже каламбур, – прим. авт.) до твого повернення. Міг залишитися у Прем’єр-лізі, однак обрав уже, мабуть, рідну для себе команду. Чому так?

Повторюся – мені ця команда багато дала у житті та кар’єрі. Тому, поспілкувався з тренерами, керівництвом, окреслили завдання, і мені хочеться з нашим клубом досягти якомога більших висот.

На першому матчі тебе дуже тепло зустріли уболівальники. Сам сумував за нашим фан-сектором?

Звичайно, я спілкуюся з нашими фанами, і завжди кажу, що для мене вони найрідніші. Вони так само мене підтримували та тепло зустрічали навіть у Полтаві, коли приїздили на виїзд, і коли ми приїжджали сюди. Тому їм – велика вдячність та повага!

Фактично з перших ігор тобі віддали капітанську пов’язку. Яка зараз відповідальність – вести за собою «Волинь»?

Ну, взагалі-то, капітан у нас Олег Герасимюк. Я просто виконую його обов’язки, коли його немає на полі, а капітаном залишається Олег.

Як вдається тримати таку форму, як і декілька років тому і при цьому відзначатися універсальністю? Адже крім постійної активності на бровці ти був задіяний і як один із центральних захисників…

Навіть не знаю. Я просто докладаю усіх зусиль, працюю на максимум. Вважаю, коли віддаєш усього себе на полі, то воно буде винагороджуватися. Щодо центру захисту – це ж мене не нападником чи опорним ставили. Я там грав – і у «Ворсклі», і у «Волині» раніше, тому позиція не нова.

Можливо, незручне питання як для захисника – у чому причина стількох пропущених голів? Чи є це наслідком занадто атакувальної гри?

Можливо, ми не ідеально справляємося, якщо так багато пропускаємо. Однак головне те, що ми завжди виходимо грати на перемогу, а кількість пропущених голів в такій ситуації – річ другорядна.

До колективу «Волині» повернулися ті гравці, яких ти добре знаєш, а також нові футболісти. Як зараз атмосфера у колективі?

Все чудово – ми усі в одній команді, у нас немає поділу на «зірок» та молодих. Ми всі прекрасно спілкуємося одне з одним і це допомагає нам успішно виступати.

Ну і на завершення – те, про що запитуємо усіх наших футболістів: чи відчуваєте, що «Волинь» зможе досягнути поставленої мети?

Я вважаю, для цього усі тут і зібралися – аби докласти максимум зусиль та зробити усе можливе, щоб повернути команду «Волинь» до Прем’єр-ліги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus