USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

«Я не бачу сенсу грати цей чемпіонат», – капітан «Волині»

26 Червня 2020 22:22
Капітан «Волині» Сергій Сімінін дав емоційний коментар телеканалу Футбол 1 після програшного матчу в Одесі, наголосивши на проблемах з логістикою та з тестуванням на коронавірус.

«Я не бачу сенсу грати цей чемпіонат, адже ми три дні сюди добиралися. Головний тренер не приїхав, також не приїхав старший тренер. Ми здавали ці тести, перездавали, потім знову перездавали. Зараз або ми знову їдемо до Києва, або тут залишаємося – я не знаю. Ми не про гру думали, а думали, як тести здати», – сказав Сергій Сімінін.

Щодо гри, то він наголосив, що «Чорноморець виграв заслужено та привітав одеську команду.

Натомість один із авторів голу Олександр Климець, який підсилив «Волинь» під час матчу, висловив думку, що в першому таймі його команда переграла «Чорноморець», але не вдалося забити другий гол.

«Якби ми забили другий гол, гра була б наша. Мені здається, що пенальті не було. А ще вилучення, після якого було дуже важко. У нас були забиті голови, важко грати в таких умовах», – зауважив Климець.

Натомість тренер «Волині» Павло Котовенко зазначив, що в першому таймі на полі була рівна боротьба, а в другій половині зустрічі все поламало вилучення.

«Гравці суперника сповна скористалися вилученням. Ми пропустили з пенальті, одразу вилучення – це зіграло ключову роль в матчі. Звичайно, ситуація з коронавірусом в команді впливає на футболістів. Вплинули і відсутність головного та старшого тренера. Хочу віддати належне нашим футболістам, які билися до кінця, але ми зробили багато помилок», – прокоментував Павло Котовенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пилип Орлик Показати IP 27 Червня 2020 10:44
А як іншим футбольним клубам Прем"єр Ліги чи Першої Ліги, вони ж грають та ще й перемагають. Всі поставлені хворобою коронавірус воднакові умови.
Олександр Показати IP 27 Червня 2020 11:13
Відмазки, бо всі в рівних умовах, але один із аутсайдерів, який зліпив команду щойно. виграє 5:2, а один із ліерів програє 2:5. Від запралти ви не відмовляєтеся, а грати не хочете. З таким серйозним складом (за іменами) два роки Тлумака, не зважаючи на місця, - суцільна бездарна гра.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus