USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сергій Сімінін повернувся у ФК «Волинь»

19 Липня 2018 17:54
ФК «Волинь» продовжує підсилювати склад перед новим сезоном, повідомляють у прес-службі клубу.

Услід за низкою гравців, які захищали кольори клубу раніше, до «Волині» повернувся Сергій Сімінін. Досвідчений захисник виступав за команду 2007-го року, а також провів п’ять незабутніх сезонів у нас з 2009-го по 2014-й роки. Також Сергій виступав за «Зорю», «Геліос», «Ворсклу», «Олександрію» та «Верес».

Сімінін став восьмим новачком нашої команди під час літнього міжсезоння. Раніше до «Волині» приєдналися Денис Кожанов, Євген Неплях, Іван Цюпа, Ігор Карпенко, Назар Стасишин, Міха Горопевшек та Дмитро Козьбан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Павлик Морозов Показати IP 28 Вересня 2020 11:57
Бо, Сімінін Сергій прекрасно розуміє, що він такого рівня футболіст, який крім ФК "Волинь" нікому не потрібний. Грай собі Сергію до пенсії, хіба тебе хто виганяв з рідної футбольної команди "Волинь".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus