USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі футболісти - у півфіналі Кубка Співдружності

29 Січня 2014 16:55
Віталій Приндета та Редван Мемешев сьогодні вранці допомогли українській «молодіжці» розбити литовців 4:1 у чвертьфіналі Кубку Співдружності. Нагадаємо, що цей турнір триває у Санкт-Петербурзі.
Приндета відіграв за молодіжну збірну увесь матч і навіть забив гол, а Мемешев вийшов в стартовому складі і був на полі до 78-ої хвилини, - повідомляє клубна прес-служба.

Вже з перших хвилин жовто-блакитні заволоділи ініціативою та впевнено окупували чужу половину поля. Проте чи не перший випад прибалтів призвів до голу – 0:1. Дуже швидко, на 25-ій хвилині, українці відігралися. Приємно, що ударом головою із лінії воротарського відзначився Віталій Приндета. Захисник «Волині» замкнув стрімку триходівку, під час якої м’яч літав з флангу на фланг і був доставлений у центр – 1:1.

Майже відразу завдання вийти у півфінал турніру українці досягли: Юрченко і Тотовицький у першому таймі й Акулінін на початку другого довели рахунок до розгромного – 4:1. Мав свої моменти, хоч більше грав суто на команду, й Редван Мемешев.

Склад збірної України: Махарадзе, Писко (Гончар, 46), Вакуленко (Мишньов, 54), Братков (Сваток, 61),Приндета, Юрченко, Мемешев (Пучковський, 78), Калітвінцев (к) (Блізніченко, 66), Тотовицький (М`якушко, 61), Малиновський (Акулінін, 46), Мірошниченко.
Голи: Приндета, 25; Юрченко, 28; Тотовицький, 31; Акулінін, 47 - Саламанавічюс, 11.

Тепер команду Сергія Ковальця у п’ятницю, 31 січня о 14.30 очікує півфінал із переможцем матчу Санкт-Петербург - Білорусь, який відбудеться сьогодні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus