USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі медичні програми фактично не фінансуються

29 Березня 2015 11:04
Наразі у Луцьку діють три міські медичні програми. Однак коштів на них фактично не виділяли з дня їх прийняття.

Про це стало відомо під час засідання 72 чергової сесії міськради.

Депутат Ганна Кравчук у своєму запиті розповіла, що до кінця 2015 року в місті діють три медичні програми: Програма боротьби з онкозахворюваннями, Програма імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб та Програма поліпшення репродуктивного здоров’я населення міста.

Згадані програми були прийняті на виконання відповідних державних та обласних програм. Ними передбачалося виділення коштів на сучасну апаратуру: ендоскопи, рентгенапарати, мамограф, а також на імунобіологічні препарати туберкулін, вакцину від правця, гепатиту, протигангренозних препаратів та інші.

Однак, каже Ганна Кравчук, з бюджету міста, крім виділення 75 тисяч гривень для дитячої поліклініки на туберкулін та 16 тисяч на вакцину від гепатиту, фінансування не проводилося.

Тому депутат попросила врахувати потребу в коштах на виконання згаданих програм у 2015 році. Депутати запит підтримали.

Нагадаємо, луцькі медики стурбовані тим, що колективний імунітет міста погіршується через посітійну нестачу вакцин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
103 Показати IP 29 Березня 2015 11:30
Посадити всю ВЕРТИКАЛЬ, починаючи з начальників департаментів МОЗу, всіх начальників облздравів і головних лікарів, як у ДСНС влаштувати розборки - відразу гроші знайдуться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus