USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Які проблеми луцької медицини перейшли у 2015 рік

3 Лютого 2015 13:16
У медичній галузі Луцька залишилась низка проблем із фінансуванням, що «перекочували» з минулого року у 2015-й.

Про це під час підсумкової колегії сьогодні, 3 лютого, повідомив начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Федір Кошель.

Так, з його слів, серед існуючих проблеми фінансування на 2015 рік залишилось питання обмеження придбання медикаментів медичними закладами обласного центру через невідповідність декларованих МОЗ цін на ліки реальній ситуації на фармацевтичному ринку. Окрім цього, через фіксованої ціни на ліки не вдалось впоратись із проблемою з тендерами.

Також медична галузь міста страждає через нерегулярне та недостатнє постачання імунобіологічних препаратів. Катастрофічно бракує рентгенологічного обладнання для медзакладів та наркозово-дихальної апаратура для пологового будинку.

Разом із тим, ситуація із мобілізацією майбутніх захисників країни вимагає негайної закупівлі апаратів УЗД, обладнаними кардіодатчиками. Це потрібно для повноцінного обстеження призваних до військових лав юнаків.

До того ж не вистачає коштів для створення відділення невідкладної допомоги у Луцькій міській клінічній лікарні зі зміною функцій приймального відділення та на розробку міських програм, пов’язаних із лікуванням різних важких захворювань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
grei Показати IP 3 Лютого 2015 15:18
от від кого страдає медицина так від Кошелів, Сидорів, Духневичів, як ви набридли з своєю брехнею
Рожищанин до grei Показати IP 3 Лютого 2015 23:05
За перших двох ПРОМОВЧУ, Духневич тримає лікарню і лікарів. Ви загляньте до нас в Рожищенську ЦРЛ де Вам за лічені дні життя в гроблять "ПРОФФЕСІОНАЛИ". Сам Басалик -- ч-мо скільки з братом ментом липових діагнозів поставив, щоб "відмазати " чесних буратін... кому жалітись проти цих під--сів .... ДЕ ВИ ПРОКУРОРИ, СБУ .... Як Ви тільки потрібні
Ас до Рожищанин Показати IP 4 Лютого 2015 00:09
Я вас умоляю! В тому й справа,шо "ТРИМАЄ"...
Софа Показати IP 3 Лютого 2015 16:40
От ці проблеми і перейшли,та й далі будуть переходити з керівникамистароі формаціі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus