USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі нацгвардійці розпочали святкувати День Незалежності. Фоторепортаж

23 Серпня 2019 13:37
В День Державного прапора нацгвардійці в обласному центрі Волині розпочали святкувати чи не найважливіше свято для всіх українців – День Незалежності України.

Урочистості з нагоди державних свят відбулися 23 серпня у військовій частині 1141 Національної гвардії України.

Так, дійство розпочалося з винесення Державного прапора, потому всі присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих на сході у війні з Росією воїнів.
Тимчасово виконуючий обов’язків військової частини 1141 НГУ підполковник Віктор Бурко привітав гостей свята та нацгвардійців за 28-ю річницею Дня Незалежності України, адже це свято – особлива дата в житті українського народу.

«Начебто нещодавно сталася знаменна подія в історії нашої країни – проголошення Україною незалежності. В цей день почалася нова епоха в житті нашої країни. Завдяки стійкості та незламності ми досягли своєї мети, отримавши право на самовизначення. За роки незалежності Національна гвардія України разом з народом пройшли нелегкий шлях розбудови нового суспільства. Впевнений, що військовослужбовці і надалі нестимуть почесне звання воїна-правоохоронця», – зазначив Віктор Бурко та побажав родинам нацгвардійців міцного здоров’я, миру та здоров’я.
Своєю чергою, заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк привітав усіх з прийдешнім свято, також передав вітання від усього депутатського корпусу та голови облради Ірини Вахович: «Хочу вам побажати успіхів у бойовій підготовці. Ви несете з честю звання бійців Національної гвардії, з честю несете обов’язок, покладений на вас. Весь порядок у місті та області забезпечуєте ви. Ті бійці, які з честю несли свою службу на сході України, теж виконали свій обов’язок. Бажаю вам успіхів, мирного неба над головою та здійснення мрій».
Натомість керівник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Кирилюк відзначив, що ці дні є результатом тисячолітньої боротьби українського народу.

«Наша держава може повністю відбутися, якщо вона спроможна буде себе захистити, тому на сторожі безпеки разом з іншими військовими стоїте ви. Святкуючи разом з вами, від душі бажаю вам міцного здоров’я, гарного настрою, радості та щастя», – привітав зі святом Юрій Кирилюк.
Варто зазначити, що впродовж свята нацгвардійці отримували подяки та відзнаки від міської та обласної влади, а деякі з них навіть отримали нові військові звання. Також вони помолилися разом зі священником.
Завершилося свято урочистим маршем та винесенням Державного прапора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus