USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Як у Луцьку святкують День Незалежності. Фоторепортаж

24 Серпня 2019 13:38
Обласний центр Волині заполонили сотні людей у вишиванках, це й не дивно, адже саме сьогодні, 24 серпня, Україна святкує чи не найвагоміше для себе свято – День Незалежності.

Заходи, присвячені 28 дню народження нашої країни, розпочалися з того, що лучани зібралися біля пам’ятного фотостенду на Театральному майдані, аби разом із усією Україною хвилиною мовчання вшанувати пам’ять Героїв.

А потому у центрі міста сотні людей у вишиванках готувались до велопробігу вулицями Луцька. Вже невдовзі у рамках загальноміської акції «Українська вишиванка» відбувся традиційний флешмоб – сотні лучан різного віку привітали Батьківщину символічним зображенням корони Вітовта.

Втім, не лише патріотичні заходи сьогодні відбуваються у Луцьку, адже активні лучани поблизу корпусу СНУ грають баскетбол 3x3.

Впродовж святкового дня містян та гостей Луцька чекає ще чимало заходів, зокрема боксерська зустріч між Любліном та Луцьком, матч «Волині» проти «Чорноморця», а також святковий концерт.

Тим часом, Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує переглянути світлини зі святкування Дня Незалежності у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus