USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Луцькі ОСББ позичили 3,5 мільйона у держави

19 Грудня 2013 15:45
У міськраді розповіли, що одним із стратегічних напрямків розвитку міста на наступний рік є підтримка ОСББ.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму сьогодні, 19 грудня.

Заступник Луцького міського голови Тарас Яковлєв розповів, що на розвиток ОСББ передбачили певні кошти. Зі слів посадовця, на сьогодні таких об’єднань співвласників багатоквартирних будинків налічується 160. Із них семеро взяли кредит у держави на суму 3,5 мільйона гривень. Як повідомили у державному банку, такі кредити надаватимуть без застави, але з 10-відстоковою ставкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 25 Грудня 2013 18:41
А хто у нас в луцьку ОСББ курує? Правильно - депутат Бондарук. Він кредити брати вміє... от тільки повертати не спішить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus