USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У луцького перевізника 80% автобусів відпрацювали ресурс

20 Грудня 2017 10:51
Заміни або списання потребують 80% автобусів перевізника, який уклав сім договорів з виконкомом на перевезення пасажирів у Луцьку.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 20 грудня.

Директор ТОВ «Санрайз» Юрій Девіцький повідомив, що підприємство використовує 102 автобуси, з них 11 – на міжміських маршрутах. 58 автобусів – власні, 44 – орендовані, 8 пристосовані для перевезення людей з обмеженими фізичними можливостями. Підприємство нині має сім укладених договорів з виконкомом, на маршрутах працюють 74 основних та 13 резервних транспортних засобів.

Зі слів керівника, на підприємстві немає заборгованості зі сплати зарплати і воно сплатило 2,185 мільйона гривень податків. Водночас, він визнав, що підприємство працює в нелегких умовах, адже 80% рухомого складу відпрацювали свій ресурс. Автобуси випуску 2007 року потребують або списання, або капітального ремонту. Він зауважив, що з вересня знову на 20% підвищилася вартість паливно-мастильних матеріалів, подорожчала автомобільна гума, запчастини, відчувається нестача працівників. Також Юрій Девіцький звернув увагу на велику кількість пільговиків, які перевозить підприємство.

Зі слів начальника управління транспорту та зв’язку Анатолія Миронюка, ТОВ «Санрайз» дотримується регулярності руху на 80%, протягом року управління склало на підприємство 35 актів, складали приписи за невиконання останніх рейсів, сходження автобусів з лінії протягом дня на маршрутах № 1 та 10. За рік щодо роботи підприємства надійшло 111 дзвінків у групу оперативного реагування «15-80».

Як єдиний шлях вирішення питання директор ТОВ «Санрайз» Юрій Девіцький назвав створення ремонтного цеху, оскільки, зважаючи на низьку платоспроможність населення і неможливість придбати новий транспорт (автобус коштує три мільйони гривень), єдиним виходом є капремонт автобусів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
пропоную Показати IP 20 Грудня 2017 11:11
всім героям пільговикам і іншим заслуженим дати по зламку і нехай заробляють. А мудрагель який не буде дотувати, бо бач приватна фірма, щоб все це очолив. Про колосальні успіхи доповідати не треба. Випаів сніг, всі на лижі . Реформатори х?енові.
Лучанин Показати IP 20 Грудня 2017 11:23
А може вже взагалі треба їх позбутися? Де нові тролейбуси які обіцяли до кінця року? Може дійсно вже настав час зробити Луцьк екологічно чистим хоча б за рахунок пасажирських перевезень!
ааа Показати IP 20 Грудня 2017 11:35
наша пісня гарна нова, починаєм її знову. а не пробували частину заробленого вкладати в ремонт автобусів та закупівлю нових? всі хочуть надприбутки.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus