USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі перевізники пояснили, що їм заважає включати озвучку зупинок

13 Квітня 2018 13:58
Недотримання умов договору щодо озвучення зупинок громадського транспорту в маршрутках перевізники пояснюють постійними збоями та неякісним обладнанням системи «Мак», до якої централізовано підключені всі автобуси Луцька.

Про це розповіли під час громадського обговорення «Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху» 12 квітня.

Коли громадськість почала нарікати на низьку якість послуг та невиконання договірних умов, зокрема, щодо доступності маршруток для людей з інвалідністю по зору, то перевізники «перевели стрілки» на партнерів.

«Усі наші маршрутки підключені до системи «Мак» від підприємства «Візор», і ця система постійно дає збій, або ж виходить з ладу їхнє низькоякісне обладнання. Тому й озвучка не працю в окремих автобусах. Зі свої сторони ми встановили все потрібне для озвучки. Їм ми платимо за обслуговування кожної машини щомісяця гроші, і чимало коштів витрачаємо на ремонт їх обладнання.

Тому пропоную провести новий тендер і обрати ефективнішу централізовану систему голосового зв’язкута керування, моніторингу руху громадського транспорту. Адже зараз є значно кращі альтернативи за вигіднішою ціною», - пояснив директор «Санрайз» Юрій Лівіцький.

Також перевізники бідкалися, що їм не вистачає коштів на ремонт транспорту, борги підприємств ростуть, і за відсутності зростання тарифу автобуси стануть восени. У міській раді із цього приводу кажуть, що реальна вартість проїзду в маршрутках Луцька коливається від 3 гривень до 6 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ЛУЧАНКА Показати IP 13 Квітня 2018 14:25
а 10грн. нехочуть??????????????7
Носатий дядько Показати IP 13 Квітня 2018 15:39
А що їм заважає хоча б раз на два дні помити всередині запліснявілі гамн\вози, чи заставити мудіїв на кінечних зупинках не накурювати в салоні?
valdis peish Показати IP 13 Квітня 2018 15:47
хай не трандять самі ваділи відключають дпіпіес трекері

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus