USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі позашкільні спортзаклади хочуть «взяти в один кулак»

25 Квітня 2016 14:56
Реорганізація в Луцькій міській раді передбачає створення однієї структури, що опікуватиметься всіма позашкільними спортзакладами міста. Так, планують створити нове управління на базі комітету з фізичної культури та спорту Луцької міської ради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту, та туризму Луцькради сьогодні, 25-го квітня.

На чергове сесійне засідання пропонують винести на розгляд два проекти рішення. Один - «Про перейменування комітету з фізичної культурі та спорту Луцької міської ради» й другий - «Про затвердження Положення про управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради».

Для чого це потрібно, пояснює голова комітету по фізичній культурі та спорту Юрій Волинець.

«Під час сесії міськради прийняли дорожню карту розвитку спортивної галузі, так, одним із пунктів є перейменування комітету, укрупнивши його. Це потрібно, аби мати централізовану бухгалтерію, яка керуватиме позашкільними спортивними закладами міста. Нова назва буде така: «Управління з питань фізичної культури та спорту».

У підпорядкування управління входитиме ДЮСША № 1 і № 2, центральний басейн та Луцький міський центр «Спорт для всіх», - пояснив посадовець.

Зауважимо, зі слів Юрія Йосиповича, штати зберігаються без змін: начальник, заступник і головний спеціаліст. Хоча, він додає, у перспективі буде потрібна ще одна людина, яка займатиметься діловодством і матиме спеціальність юриста, мовляв, проблемних питань є багато.

Підтримали пропоновані проекти рішення одностайно. Відповідно, члени засідання рекомендують депутатам ухвалити їх під час сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
рейдер Показати IP 25 Квітня 2016 15:43
ЛоматИ не будувати, Все Добре Працюе. Нах Ломати.
Лучанка Показати IP 25 Квітня 2016 17:53
Давно пора
555 Показати IP 25 Квітня 2016 19:10
Як же він мріє стати керівником управління. А мрія може залишитися тільки мрією.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus