USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі прикордонники отримали теплі речі

5 Лютого 2015 17:05
Каремати і зимові високоякісні берці перед відправленням на схід України отримали бійці Луцького прикордонного загону від благодійного фонду «Волинь – 2014».

Пакунки з цінним оснащенням передали бійцям прикордонного загону сьогодні, 5 лютого.

Начальник Луцького прикордонного загону Олександр Мейко зауважив, що «зелені берети» тісно співпрацюють з благодійниками та звертаються до них у випадку необхідності, так як це сталося і цього разу. Підрозділу, який найближчим часом відбуде на східні рубежі країни для виконання бойових завдань, потрібні були теплі речі.

Представники фонду відгукнулись та закупили необхідних товарів на 90 тисяч гривень.
Разом з тим, очільник луцьких прикордонників зауважив, що найближчим часом буде гостра необхідність в дошках, скобах та поліетилену – ними будуть облаштовувати бліндажі і траншеї.

Представник фонду «Волинь – 2014» Ігор Лещенко, який мав бойовий досвід на сході, є експертом із закупівель для захисників. Він зауважив, що головні вимоги до спорядження - його надійність, практичність та зручність.
І не зважаючи на те, що спорядження закупили дещо більше, ніж цього потрібно, він переконує, що воно «не залежиться»:

«З огляду на ті події, які відбуваються сьогодні на сході, спорядження, навіть якщо воно буде в подвійному чи потрійному комплекті, все одно буде потрібним. Бо і погодні умови складні, і воно все псується, адже військові дії тривають».
Каремати, закуплені для військових, є достатньо міцними, аби пережити важкі умови. А спеціальне взуття, яке є досить легким, має спеціальне утеплення. ТОму сумнівів, що бійці в них мерзнути не будуть, не виникає.

Ігор Лещенко зауважує, що благодійна структура напряму співпрацює з командирами частин та відділень, які потребують допомоги. З його слів, це допомагає максимально ефективно надавати адресну допомогу і привозити саме те, що потрібно.

Як зауважив генеральний директор фонду «Волинь – 2014» Володимир Цибульський, з вересня 2014 року, коли був заснований фонд, організація надала допомоги більше, ніж на 17 мільйонів гривень. З них – 440 тисяч гривень для луцьких прикордонників.

«Ми впевнені, що все робимо правильно. Тому що Батьківщину потрібно захищати», - резюмував він.

До слова, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, як найефективніше допомогти пораненому побратиму під час бойових дій на сході, розповіли прикордонникам Луцького прикордонного загону
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus