USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ринок «Завокзальний» хочуть включити до «Луцьких ринків» у судовому порядку

20 Лютого 2019 09:41
КП «Луцькі ринки» у судовому порядку намагається повернути у облспоживспілки територію ринку «Завокзальний».

Про це йшлося 20 лютого під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як поінформував заступник директора КП«Луцькі ринки» Михайло Ломага, від часу створення підприємства було укладено 371 договір із суб’єктами, які здійснюють підприємницьку діяльність.

У 2018 році підприємство отримало на свою діяльність 1,033 мільйона гривень, які «Луцькі ринки» направили на сплату земельного податку за ділянку ринку «Завокзальний», оплату послуги з нестандартного приєднання електроустановки ринку до електричних мереж міста ринку «Центральний» та ринку «Завокзальний», виготовлення технічної документації по розподілу земельної ділянки ринків «Центральний» та «Завокзальний», а також придбання офісної техніки та касового апарату.

Михайло Ломага зазначив, що розвиток діяльності підприємства пов’язаний з розширенням торговельних площ.

«Також розвиток фінансово-господарської діяльності нашого підприємства буде залежати від рішення суду щодо ринку «Завокзальний». Ми працюємо над поверненням цієї земельної ділянки до підприємства», – сказав він.

Окрім того, основними напрямками розвитку підприємства Михайло Ломага назвав реконструкцію «Центрального» ринку, створення умов для залучення коштів інвесторів та місцевих суб’єктів господарювання
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Адвокат Показати IP 20 Лютого 2019 11:32
Тож ринки вже всі суди програли,що тепер по новому.........
valdis peish Показати IP 20 Лютого 2019 12:21
фіг вони горгута нагнуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus