USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі спортсмени змінили «професію»

28 Квітня 2014 08:01
Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» успішно продовжує роботу з благоустрою спортивних майданчиків міста під час Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота», повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

У період з 1 до 25 квітня силами працівників центру та дітей-активістів клубів за місцем проживання в усіх мікрорайонах міста прибрали 35 майданчиків та прилеглі до них території.

Допомогу міському центру в косметичному ремонті 10 спортивних майданчиків (ремонт сітки огорожі, фарбування, обрізання кущів і дерев, очищення асфальтового покриття майданчиків від трави, вивезення сміття) надавали працівники житлово-комунальних підприємств та обласний центр ФЗН «Спорт для всіх».

Ще один майданчик, який розташований на вулиці Шота Руставелі, 9 незабаром матиме новий вигляд. На ньому розпочали капітальний ремонт, де планується облаштування огорожі і встановлення спортивно-ігрового обладнання. На даний час вже обрізали сухе гілля дерев і кущів, встановили стовпці для огорожі, підготовили місце для обладнання.

Незважаючи на те, що Всеукраїнський місячник з облаштування спортивних майданчиків наближається до завершення, роботи на окремих майданчиках ще будуть тривати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus