USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.95 10.15

Луцькі студенти підтримали Крим Всесвітнім Ланцюгом Миру

15 Березня 2014 11:44
Декількасот студентів луцьких вишів прийшли на центральну вулицю міста для того, щоб створити Всесвітній Ланцюг Миру.

Ініціатива проведення такої акції належить освітянам з Хмельниччини. Вони звернулись до всіх небайдужих українців з проханням підтримки:

«Люди доброї волі, люди всіх націй і національностей на всіх континентах, братній нам російський народе, люди, які хочуть миру на всій планеті! Звертаємось до Вас і щиро протягаємо руки дружби та єдності і закликаємо о 10 годині ранку 15 березня 2014 року в переддень проведення незаконного референдуму в Криму, результати якого вже відомі наперед, створити Всесвітній Ланцюг Миру, як символ єдності з українським народом у боротьбі за цілісність України, за мир і спокій на нашій Планеті», - йдеться у зверненні освітян.

У Луцьку ініціативу «підхопили» студенти та викладачі Східноєвропейського національного університету, а також представники Луцького національного технічного університету.

Як розповів очільник Студентської ради CНУ ім. Лесі Українки Роман Герасимчук, організатори акції сподівались долучити до її проведення близько півтисячі молодих людей. Агітували охочих традиційно, через соцмережі. Щоправда, до пам’ятника Тарасу Шевченку прийшла дещо менша кількість студентів – близько трьохсот.


До слова, завтра, 16 березня, у Луцьку відбудеться недільне віче «Єдність України і Криму».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Крым, досвидания Показати IP 15 Березня 2014 11:52
Луцькі студенти підтримали Крим Всесвітнім Ланцюгом Миру: Крым, досвидания... На очереди Харьков, Донецк, Луганск, Одесса... И все из-за того, что кому то ну очень хотелось добраться до власти...
Здравствуй, Крым до Крым, досвидания Показати IP 15 Березня 2014 12:04
Не переживай, що далі буде на черзі... Ти залишишся без "роботи", бо за твої коменти вже ніхто платити не буде. Будеш попрошайкою, тобто жебраком. І все лише тому, що хтось хоче повернутись до влади...
Lex Показати IP 15 Березня 2014 12:05
Да пусть студи подзаработают. Все лучше чем молотова разливать и бутеры резать.
Тая до Lex Показати IP 15 Березня 2014 14:08
Хай буде МИР в Україні і усьому світі!
Вуйко Штефан Показати IP 15 Березня 2014 17:31
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus