USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Луцькі студенти розробили унікальний квадрокоптер для бійців

9 Липня 2015 11:42
Студенти Луцького вищого професійного училища розробили унікальний у своєму роді квадрокоптер, аби військові поверталися з фронту неушкодженими. Декілька місяців наполегливої роботи принесли свої плоди. Про це повідомляє Інформцентр РНБО.

Квадрокоптер луцьких студентів проектувався на абсолютно нових творчих ідеях прогресивної молоді. Він обладнаний цифровою камерою з великим розширенням зображення, яка може знімати як відео, так і фото, і невеликим планшетом, на який виводиться зображення.

Днями новенький квадрокоптер студенти передадуть бійцям, які воюють на сході України.

Відео з архіву УНН:



Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало, що на святі професійно-технічної освіти, яке відбувається щорічно наприкінці навчального року, волинські студенти представили квадрокоптери для АТО, палац із сірників, смаколики та вишиванки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
yeti Показати IP 9 Липня 2015 11:54
унікальності - 0! велосипед не вигадали новий ! але те шо зробили і передали це повага їм!!
гість Показати IP 9 Липня 2015 15:28
зробіть і ви! Тоді поговоримо про унікальність

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus