USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі студенти змагаються за іменну стипендію

4 Жовтня 2016 21:23
Стипендіальний проект Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», який спрямований на підтримку обдарованої молоді, стартував у Луцьку. Кількість охочих отримувати іменну стипендію щороку збільшується, - повідомляють у прес-службі Фонду.

Цьогоріч участь у конкурсі бере більше ста людей – це талановиті студенти луцьких вишів, коледжів, технікумів та ВПУ, які навчаються на II–VI курсах. Окрім успіхів у навчанні й громадської активності претенденти на стипендію мають написати і презентувати есе на тему «Моя інвестиція у розвиток Волині».

Під час публічного захисту журі обере 38 переможців – тих, чиї ідеї варті відзнаки.

Стипендія Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» – це винагорода за навчання та стимул працювати над собою та розвиватися. Переможці отримуватимуть стипендію протягом п’яти місяців. Розмір виплат студентам II–VI курсів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки та Луцького національного технічного університету становить 2500 гривень у місяць, студентам коледжів, технікумів та училищ міста Луцька – 1500 гривень.

Уже чотири роки поспіль Фонд підтримує активну молодь, яка демонструє високу успішність у навчанні. Головна мета програми «Підтримка обдарованої молоді» – допомагати талановитим студентам розвивати наукові та творчі здібності у рідному краї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus