USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі таеквондисти привезли нагороди з «Бандерштат Опен»

16 Листопада 2015 18:18
Команда Луцька з таеквон-до (ІТФ) повернулася нещодавно з представницького турніру «Бандерштат Опен», який проходив у Львові.

Цей турнір зібрав біля 200 учасників з західних областей України і також представників Хмельницької, Київської та Житомирської областей, - повідомляє «Вісник+К».

Про результати, яких досягли луцькі спортсмени, розповів міжнародний інструктор, президент Волинської федерації Таеквон-До Олександр Кінах (IV-ий дан).

«Вдало виступила О. Насірова (І-ий дан), принісши команді дві золоті нагороди (спаринг і туль). Вона ж представляла волинську команду в якості тренера. О. Мікула (І-ий гип) завоював дві срібні нагороди. М. Урін (І-ий гип), Т. Кулієв (синій пояс), К. Кулієва (зелений пояс), З. Усік (жовтий пояс) привезли бронзові нагороди.

Окремо хочу відзначити представника Інваспорту О. Алєніна, який виборов для Волинської федерації таеквон-до, в престижній категорії понад 80 кілограмів перше місце», - розповів інструктор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
!!!!!!!!!! Показати IP 17 Листопада 2015 19:03
Олександра Насiрова-ти найкраща!Молодець!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus