USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зберемо діток до школи разом: акція небайдужості у Луцьку

10 Серпня 2015 15:12
На жаль, не завжди батьки мають потрібні кошти, щоб повноцінно зібрати дитину до школи, щоб вона не почувалася обділеною поряд з іншими дітьми.

Аби допомогти діткам, які опинилися в складних життєвих обставинах, у Луцьку стартує благодійна акція «Скоро до школи».

Дітям, які потребують особливої соціальної підтримки, усі охочі можуть подарувати, шкільну форму, ранці, зошити, щоденники, альбоми, олівці, фломастери, ручки, обкладинки для книг та зошитів, клей, кольоровий папір, пластилін та інше канцелярське приладдя.

Про це повідомили у Луцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Отож, закликаємо усіх небайдужих жителів міста долучитися до проведення акції.

На обліку Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді перебуває 459 сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, де виховується 621 дитина шкільного віку; 122 дитини-сироти та дитини позбавленої батьківського піклування.

Особливу увагу намагаємося приділити дітям загиблих воїнів АТО та дітям учасників АТО. Таких дітей на обліку 157. Цього року уперше за парти сяде 48 дітей з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, 23 дитини учасників АТО, 11 дітей переселенців та 16 дітей-інвалідів.

Акція «Скоро до школи» триває по 20 серпня 2015 року.

Подарунки для школярів можна приносити у Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з понеділка по четвер з 8.00 до 17.15, у п’ятницю – з 8.00 до 16.00 за адресою: Луцьк, проспект Соборності, 18 (праве крило РАЦСу).

Контактні телефони: (0332) 25-60-42, 71-50-05.

Зібрані подарунки будуть вручені діткам напередодні Дня знань.

Не забуваймо про тих, хто потребує в цьому житті трішки більше уваги, турботи та тепла. Кожна дитина заслуговує на щасливе та безтурботне дитинство. Хай навіть невелика допомогаможе стати однією з найбільших радостей у їхньому житті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 10 Серпня 2015 16:43
Дістали.А,хто нашим діткам допоможе при такій мізерній зарплаті.Учасники АТО мають пільги, їм повиплачували гроші, вибивають безоплатно житло. Інваліди мають пенсії, а ми жебарки ще повинні їм допопмагати.
Колян до Анонім Показати IP 10 Серпня 2015 21:46
з тебе ніхто не просить, дуже бажаю, щоб тобі не жилося так, як покаліченим хлопцям з АТО, якщо маєш потреби зібрати своїх діток, звертайся, допоможу.
Кет до Анонім Показати IP 10 Серпня 2015 23:48
Ни кто не заставляет, а если нужда есть, вставайте на облик и вам помогут. Не приведи Бог вас и ваших близких стать беженцем в родной стране, или калекой АТОшником из которого государство при первой возможности пытается сделать зрадником или дезертиром и лишить всех "привилегий". Раньше народ жил по совести, "с миру по нитке, голому рубаха". По тому и жили- не тужили.
василь Показати IP 10 Серпня 2015 22:00
У володимирі-волинському місцеві активісти теж запустили 2 тижні тому таку ж акцію!!! Народ гуртом краще!!!!
до анонім Показати IP 10 Серпня 2015 23:03
Хто ж тобі не дає піти в АТо? Давай швидше збирайся і будеш як сир в маслі кататись, і пільги і гроші....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus