USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі «укропівці» поділилися своїми планами на нову каденцію

26 Листопада 2015 19:00
Депутати нової каденції Луцької міської ради відпрацювали свої перші сесійні засідання. Як і на урочисте, 7 скликання, так і сьогодні, 26 листопада, хоч дещо із запізненням, але з’явились усі 42 обранці громади.

Так, депутатські крісла посіли представники від семи різних партій. До слова, серед 42 міських депутатів – 15 – це представники політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП». Таким чином «укропівцям» вдасться створити найчисленнішу в Луцькій міськраді фракцію.

Тож, про плани на нинішню каденцію, а також про власне бачення актуальних для містян проблем, новообрані депутати від політичної партії УКРОП поділились із Інформаційним агентством Волинські Новини.

Про враження від перших робочих днів у депутатському кріслі розповів депутат від партії УКРОП, боєць 14 ОМБ та волонтер Олександр Кравченко. Він зізнався, що, незважаючи на те, що у ролі депутата у нього перші робочі дні, з роботою в органах місцевого самоврядування обранець громади знайомий:

«Річ у тім, що з 1999-го по 2001 рік я працював в обласний раді завідувачем комп’ютерно-інформаційного сектору облради. Займався підготовкою проектів рішень для депутатів, а потім формуванням так названого «вісника» облради. Це були перші спроби із допомогою глобальної мережі інтернет донести до громади інформацію про роботу депутатського корпусу обласної ради. Зараз працюватиму по ту сторону «барикад», але уже в міській раді», - посміхається «укропівець».
Він зауважив, що серед стартових проектів рішень ініціюватиме рішення про перерозподіл та зміни до міського бюджету:

«Я думаю, що саме в розробці проектів рішення я досягну високих результатів, адже маю фінансову освіту. А взагалі Луцьк починається з вивіски, так само, як театр починається з гардеробу. Прикро, що у нашому місті двічі перекладають асфальт у центрі, а натомість на тій же вулиці Дубнівській – руїни. Тому «робити» Луцьк потрібно, починати з окраїн», - резюмував депутат.


Варто додати, що під час цієї каденції депутатські мандати отримали й представниці прекрасної половини людства. Велика кількість панянок є й серед «укропівців».
«Хвилювання було, і є надалі, оскільки це нова робота. Я ніколи не була депутатом. Але оскілки попередньо я працювала в офісах розвитку кварталів, маю певні напрацювання, і їх є багато. Люди зверталися і звертаються часто, оскільки наше місто потребує реконструкції і капітального ремонту. Офіс розвитку кварталу буде моєю депутатською приймальнею, оскільки я працюю з 9 ранку до 18 вечора. Тож, люди завжди зможуть прийти і поспілкуватись зі мною на будь-які теми, що їх хвилюють», - переконує депутат від партії УКРОП Орися Залевська.
Велику відповідальність за долю людей, які їх обирали, відчуває й депутат від партії УКРОП Тетяна Янчук. Вона зізнається, що першочергово має бажання зробити комфортнішим життя тих людей, які їй довірились. «Хочу відремонтувати прибудинкові території, освітлити їх. Загалом усі звернення, що приносять в наш офіс, я буду розглядати. Не ігноруватиму жодного», - переконує обраниця громади.


Натомість «укропівець» Микола Дєндібєрін, який отримує депутатське посвідчення уже не вперше, зізнається, що не надто задоволений попередньою «п’ятирічкою» своєї депутатської діяльності:

«Багато чого не вийшло зробити, але не завжди з моєї вини. На жаль, часто депутатські запитання тодішньої депутатської групи «Новий Луцьк» блокували. Але я вважаю, що ті часи, коли депутати приходили до влади, аби будувати власні будинки, вже минули. Тепер нас 15 чоловік, а це вже команда. Я дуже хочу знайти порозумітися і знайти спільну мову з нині чинним мером Миколою Романюком. Першою чергою, хвилюють питання сфери ЖКГ. Буду займатись благоустроєм не лише Київського майдану, а й Луцька в цілому», - обіцяє депутат.
«Я думаю, що депутати нової каденції будуть більш активними й працюватимуть на благо та інтереси громади, а політичні чи власні інтереси взагалі відійдуть у минуле. Чи справдиться це, чи ні, ми побачимо під час наступних сесій. Але. Так чи інакше, фракція УКРОП має 15 депутатів. Це даватиме нам можливість пропонувати та приймати демократичні рішення», - переконаний «укропівець», депутат, який вже має певний досвід роботи у міськраді, Ігор Поліщук.
Окрім цього, депутат від УКРОПу та керівник волонтерського центру «Серце патріота» Сергій Балицький висловив щирі сподівання на те, що, врешті-решт, луцькі депутати об’єднаються й, забувши про власні політичні інтереси, будуть працювати на благо людей, які їх обирали.

«Недостатньо лише вислуховувати побажання людей. Потрібно їх ще й виконувати. Ми будемо це робити. Бо ж нас для того обирали, щоб ми працювали на благо міста й дотримувались тих стратегій, яких від нас чекає місто. Мені хотілося б, аби ми всі працювали виключно на розбудову нового європейського міста. Тому бажаю усім колегам плідної роботи та творчих успіхів», - підсумував обранець громади.
Нагадаємо, раніше ІА Волинські Новини повідомляло про те, що що 24 листопада 2015 року о 10:00 розпочала свою роботу новообрана Луцька міська рада. Тоді ж зі святковим настроєм отримали представники нової каденції свої «перепустки у депутатське життя». Для когось вони стали першими, але було й багато таких, хто посідає крісло обранця громади повторно.

Підготувала Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Богданці Показати IP 26 Листопада 2015 19:15
Округ Ірини Мирославівни 50(Дпз).в мене сів телефон.
ольга Показати IP 26 Листопада 2015 21:52
А чому треба одягати камуфляж у Раду?
Анонім до ольга Показати IP 28 Листопада 2015 01:05
..знаю такіх людей які відсиділися на блок посту місяц і ходять "БЛАТУЮТЬ" шо стріляні офіцери...(
Тарас Чурило Показати IP 26 Листопада 2015 22:48
Вся надія на нову політичну силу -УКРОП, надіюсь не дадуть далі деребатити місто...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus