USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі волейболістки взяли бронзу Суперліги

23 Квітня 2017 10:35
Сезон Суперліги 2016-2017 років став для луцької волейбольної команди «Волинь-Університет-ОДЮСШ» найуспішнішим за останні чотири роки. Волинянки фінішували на третьому місці, отримавши бажану бронзу.

«Команда за цей сезон багато зробила для того, щоб отримати ці медалі. Ми всі дуже цього хотіли, багато працювали, і це дало свої результати», - підсумувала літеро ВК «Волинь» Анастасія Карасьова.

«Приємно, коли вручають медалі. Але в таких іграх ми зрозуміли, над чим нам потрібно працювати, і чого нам не вистачило в іграх з «Білозгаром». Для нас це мотивація здобути срібло, а в кращому випадку золото наступного року. Чому б не взяти вершину», - розповіла капітан волинянок Олена Рудик.

Останній матч сезону лучанки зіграли з семикратним чемпіоном країни - южненським «Хіміком». У суботу, 22 квітня, южненчанки перемогли «Волинь» в мінімально для цього потрібних трьох партіях. Обидві команди не вступали в боротьбу, тому розіграші закінчувалися швидко. І Андрій Романович, і Богуслав Галицький дозволили пограти найближчій заміні. За великим рахунком, ця гра нічого не вирішувала. Тому усмішки від успішного завершення сезону було видно у волейболісток обох команд постійно.

«Волинь-Університет-ОДЮСШ» – «Хімік» - 0:3 (14:25, 15:25, 16:25)

Вся увага луцьких вболівальників волейболу була прикута до першого матчу ігрового дня – «Галичанка» - «Білозгар». Вінничанки у важкій «п’ятихатці» перемогли тернополянок і вибороли срібні нагороди. Тим самим принесли волинянкам бронзу.

«Ми двічі перемогли Тернопіль, і двічі поступились Вінниці. Побачивши і відчувши стиль гри цих обох команд, я був переконаний, що «Білозгар» переможе «Галичанку». Нічого не хочу сказати поганого про команду з Тернополя, але вінничанки зараз об’єктивно сильніші. Ми ж задоволені своїм третім місцем. Для нашої команди на даному етапі – це теж неабиякий успіх», - прокоментував наставник лучанок Богуслав Галицький.

Отож, золото отримав южненський «Хімік», в складі якого грають лучанка Інна Молодцова та колишній гравець ВК «Волинь» Алла Політанська. Срібло цьогоріч заслужив вінницький «Білозгар», кольори якого захищає екс-капітан волинянок Анна Житовоз. До Луцька їде бронза. Тернопіль залишився за бортом волейбольного свята.

Окрім командних нагород Федерація волейболу України визначила і найкращих гравців за амплуа. Так, найкращою догравальницею стала Людмила Осачук («Волинь»), зв’язкою – Алла Політанська («Хімік»), діагональною – Міна Томіч («Хімік»), блокуючою – Оксана Мадзар («Галичанка»), ліберо – Анна Косяк («Білозгар»). MVP сезону стала Анастасія Чернуха («Хімік»).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петя Показати IP 23 Квітня 2017 13:22
Супер!!!:) Молодчинкі!!!:)
Адекватный Показати IP 23 Квітня 2017 16:28
Самый слабый чемп за всю историю Украины. , Смешной регламент. У Тернополя -7 очков,у Луцка-:6 очков,в итоге у Богуславика бронза. и присвоение левых мастеров спорта а Сароже и Сеньке заслуженных подтренеров Украины.
Вболівальник Показати IP 23 Квітня 2017 20:19
Єдина результативна команда в області! Вітаємо! Подальших перемог вам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus