USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцькі «Богдани» перевозитимуть пасажирів й у Криму?

13 Липня 2009 11:40
У Криму завершилися випробування нового вітчизняного тролейбуса «Богдан», який здавав іспит на профпридатність у різних умовах на трасах півострова з середини червня нинішнього року. Про це 13 липня інфомують «Волинські Новини».
На території КРПП «Кримтроллейбус» відбулася презентація нового тролейбуса «Богдан» Т601.11 Луцького автомобільного заводу, – повідомляє прес-служба Ради Міністрів АРК. У заході взяли участь Голова Ради міністрів АР Крим Віктор Плакида, голова Постійної комісії Верховної Ради АР Крим з економічної, бюджетно-фінансової і податкової політики Ігор Лукашев, Сімферопольський міський голова Геннадій Бабенко, генеральний директор КРПП «Кримтроллейбус» Юрій Космачевський, генеральний директор ВАТ «Автомобільний будинок «Богдан» Віктор Коваленко, головний конструктор тролейбуса «Богдан» Т601.11 Віктор Захарченко. Тролейбус «Богдан» випробовувався в Криму з 19 червня. Довідково:
Парк кримських тролейбусів складається в основному з 20-30 річних тролейбусів чешського виробництва «Шкода» 9Тр і 14Тр. «Богдан» Т601.11 – сучасний міський тролейбус із низьким рівнем підлоги. Кількість пасажирських місць (сидячих) – 23. Розрахований на 15 років роботи (кузов). Пройшов сертифікацію в державній системі сертифікації Укр.СЕПРО. Вартість тролейбуса становить 1 мільйон 400 тисяч гривень. Нині тролейбус «Богдан» Т601.11 проходить експлуатацію в містах Львові (2 одиниці), Луцьку (6 одиниць), Кременчузі (2 одиниці), Хмельницькому (2 одиниці).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus