USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку перевіряють пасажирів маршруток на оплату електронним квитком і виконання вимог карантину

26 Червня 2020 16:38
Сьогодні у Луцьку відбулась перевірка виконання умов договору на перевезення пасажирів та виконання вимог карантину за маршрутом №32.

У перевірці взяли участь заступник начальника управління транспорту та зв’язку, начальник відділу логістики перевезень Олександр Середа, працівники управління, а також служба інспекції перевізника, інформує Луцька міська рада.

Під час перевірки було зафіксовано численні порушення зі сторони пасажирів, які не оплачували проїзд за допомогою електронного квитка. Окрім того, було встановлено, що один із водіїв не використовував засоби індивідуального захисту.

З усіма порушниками проведено профілактичні бесіди та проінформовано про відповідальність за недотримання умов користування громадським транспортом. Було складено відповідні акти перевірки виконання умов договору на перевезення пасажирів у місті Луцьку. Такі перевірки проводитимуть і надалі на різних маршрутах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Ігор Показати IP 26 Червня 2020 16:52
В багатьох маршрутках м. Луцька пасажири розраховуються готівкою. Потім будуть перевізники говорити, що треба ціну проїзду піднімати, бо статистика по електронним квиткам буде мала і натомість маршрут буде на папері нерентабельний.
думка до Ігор Показати IP 26 Червня 2020 17:00
Поки маршрутники будуть мовчати бо карантин і обмеження, бензин у порівнянні з підвищенням до 6 грн, впав! Так що їм ще довго рота не відкривати, а то і взагалі знижувати ціну за проїзд! :)
додік Показати IP 26 Червня 2020 17:05
Перевірки повинні бути регулярними і всеохоплюючими. В маршрутках масово розраховуються готівкою і багато "безсмертних" муднів їздять без масок...
Анонім до додік Показати IP 28 Червня 2020 09:41
Себе перевір ,я платила і платитиму готівкою
Лучанин до Анонім Показати IP 2 Липня 2020 21:22
Перевірити треба твою дурну голову бо буде біда і доплатишся!
Анонім Показати IP 26 Червня 2020 17:27
А перевіряючі чому не оплачують проїзд? В списку пільговиків перевіряючих немає.
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 26 Червня 2020 17:46
Поліціянти з представниками перевізників повинні їздити та жити у маршрутках і тролейбусах на всіх маршрутах та кожний день, це повинно на період карантинних обмежень бути їх прямими обов"язками. А розхідну статтю преміальних для заохочення поліціянтів та контролерів, повинні створити чиновники Луцької міської ради. Ось можливо тоді більш-менш у цьому питанні наведеться лад. Людина, яка хоче спокійно їхати буде знати, що у салоні транспортного засобу його чекає поліція та контролер, який у відсутності маски на обличчі чи недотримання пасажиром дистанції, зробить зауваження, а до "буйних" недисциплінованих пасажирів застосує методи впливу.
Пенсіонерка Горбата до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 26 Червня 2020 21:28
Згідна з тобою колего.. За без масок і не дотримання...треба п*здити..інакше оці не розуміють.А тоді лікуй їх..зовсім по другому себе поводить це бидлоття як рівень клюне в сраку
Олександр Показати IP 26 Червня 2020 18:17
А чому перевіряють пасажирів, а не водіїв??? Як не крути, а пасажири проїзд оплатили - тим чи іншим способом. Готівкою вони платять тільки тому, що водії дозволяють їм це робити. А ті нащо дозволяють???
Народна прокуратура Показати IP 26 Червня 2020 19:51
Скілкь не читав коментів "Пенсіонера Прокопчука, у сі вони якісь тупі. Скілкь можна тих поліціянтів пхати у кожну шпарину, треба чи не треба. У поліції, згідно з законом, інші функції - охорона громадського порядку, боротьба зі злочинністю і захист життя та майна громадян. Перевіряти маршрутки мають інші структури. Хай поліція робить те, для чого вона створена.
Підтримую 100% до Народна прокуратура Показати IP 26 Червня 2020 20:34
В Польщі та Німеччині поліція не ловить зайців. Це робить фірма що працює по договору. АЛЕ спробуйте не заплатити штраф. Буде і поліція і ванна і кофе. Не сумнівайтесь.
Лучанин Показати IP 28 Червня 2020 19:49
В законі про перевезення чітко сказано хто має право перевіряти. Оцих ряжених можна гнати в 3 шиї. Проте я абсолютно за те щоб притягали до будь-якої відповідальності тих, хто заходить а автобус без маски та передає салоном гроші при порожньому то проході - за навмисне розповсюдження ковіда.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus