USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі діти показали, як можна відпочити в таборі

12 Червня 2008 11:39

Протягом двох днів в Палаці учнівської молоді вихованці з 26 пришкільних таборів Луцька зустріли літо піснями-танцями. Вони під час фестивалю «Здрастуй, літо» продемонстрували, як можна відпочити в таборі, – повідомляє 12 червня репортер «Волинських новин».
Фестиваль «Здрастуй, літо» започаткований минулого року управлінням освіти Луцької міськради. За словами головного спеціаліста управління освіти Світлани Юрченко, мета свята – організація змістовного дозвілля та відпочинку, показати, як відпочивають діти в таборі.
Пані Юрченко зауважила, що цього року збільшилася кількість дітей, які відпочивають у пришкільних оздоровчих таборах. «Зараз у Луцьку працює 26 пришкільних оздоровчих таборів, у яких відпочиває 3,3 тисячі дітей за кошти міського бюджету. Окрім того, близько семи десятків школярів відпочивають за кошти батьків».
Начальник табору «Здоровчик» луцької школи-ліцею № 9 Оксана Крутова підкреслила, що дітям цікаво брати участь в цьому фестивалі і вони старанно до нього готуються. Натомість вихованка табору «Капітошка» Софія Близнюк вдруге бере участь у фестивалі « Здрастуй, літо». Дівчинці дуже подобається виступати у подібних заходах і проявляти свої творчі здібності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus