USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі дороги і дахи ремонтували косо-криво, аби живо?

23 Вересня 2008 10:10
Луцький міський голова Богдан Шиба розкритикував якість робіт на дорогах та об’єктах соціального призначення. Про це йшлося 23 вересня під час апаратної наради в мерії, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як зазначив міський голова, дощі, які йшли останнім часом, засвідчили, що на часом ремонтні роботи на об’єктах міста виконувалися неякісно – на окремих відтинках доріг розило покриття, дахи в деяких будинках стали протікати. Більше того, почали текти покрівлі у школах і садочках, які ремонтували ще цьогоріч.
Богдан Шиба наголосив: усі неполадки мають бути ліквідовані, причому за рахунок виконавця робіт, який до своїх обов’язків поставився недбало. «Добре, що негода показала ці недоліки зараз, а не посеред зими», – зазначив міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ухти Показати IP 23 Вересня 2008 10:54
Яке відкриття! Збожеволіти!Богдан Павлович 3 роки був у від'їзді - а тут такий жах! Поуволівать всіх!
Анонім Показати IP 23 Вересня 2008 11:37
Набережну тільки в дощ і роблять. Мабуть технологія така...
Лихий Показати IP 23 Вересня 2008 11:52
Був би мером інший чоловік - так би все і залишилось. Аби відрапортувати що зроблено. А Шиба не побоявся шишок на голову і оприлюднив проблему. Головне виправити поки не пізно
Анонім Показати IP 23 Вересня 2008 16:15
Був би мером інший чоловік...ех! як звучить-то
Добрий Показати IP 23 Вересня 2008 17:28
Лихому."А Шиба не побоявся шишок на голову" - мазохіст однако наш Шиба.
НМС Показати IP 23 Вересня 2008 22:16
немає чітко відлаженої системи котролю за виконанням робіт в процесі їх виконання, коли можна попередити скриті дефекти. Дощі проконтролювали. Не виконана программа ремонту дахів (мягких покрівель) на цей рік, при перевиконанні бюджету міста. Ціле літо не проводилися роботи по підняттю люків на дорогах. У команді Б.П. є теоретики, а немає практиків здатних організувати і жорстко контролювати виконання суспільно необхідних робіт. відсутній громадський контроль зі сторони мешканців, ЗМІ. ЗМІ співають діферамби відкриттю дитячих площадок, а не мабілізують громаду на здійснення необхідного контролю. Живемо так, як цього заслуговуємо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus