USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.10

Луцькі хокеїсти «розгромили» головного конкурента в Калуші

19 Лютого 2013 09:01
У черговому турі Західноїкраїнської аматорської хокейної ліги ХК «Луцьк» на виїзді переміг «Нафтохімік» - головного конкурента лучан в боротьбі за другу сходинку з рахунком 4:8 (2:0, 2:4, 0:4), повідомляє офіційний сайт ХК «Луцьк».

Склад ХК «Луцьк»: Тітов, Николайчук - Воробйов, Бондар - Лапченко, Вершецький (2хв) - Бесараб - Цимбал, Трофимчук - Тарасенко (2хв), Горбатюк, Ед Попов.
Старший тренер - С.Бєлих.

Три останні поїздки до Калуша закінчувалися для луцької льодової дружини сухими поразками - 0:3 (2008/09), 0:4 (2009/10) та 0:4 (2010/11), тож цього поєдинку очікували з тривогою. І хай, кажуть, навіть нинішній «Нафтохімік» грає не зовсім тим складом, який «громив» нашу команду у згаданих поєдинках, та менш з тим.

Задача першої п'ятірки лучан була надзвичайно простою - створювати напруження біля воріт суперника та прагнути закинути до них якомога більше шайб. І матч дійсно розпочався з активних дій ударної ланки гостей майданчика. Тричі міг відкривати рахунок Андрій Вершецький, по разу серйозно турбували кіпера господарів Вадим Бесараб, Євген Воробйов та Дмитро Цимбал. Але в першій половині стартового періоду неймовірно вдало грав у рамці воротар «Нафтохіміка», котрий потягнув декілька небезпечних шайб.

Другий квінтет «Луцька» першою чергою мав стримувати атаки суперника. Але на 13-й хвилині матчу їм вдалося провести нескладну комбінацію з вирішальним пасом на п'ятачок і Дмитро Яковина невідпорно замкнув передачу партнера. В наступній зміні «оборонна» ланка знову дала тріщину - Олександр Фролов без перешкод з гострого кута закинув другу шайбу у ворота досвіченого Тітова.

Дві пропущені шайби дещо збили атакуючий запал луцьких хокеїстів, але й господарі, якщо і прагнули розвинути успіх, то не надто переконливо.

На початку другого періоду капітан команди Вадим Бесараб нарешті пробив довго непідступні ворота господарів, а заодно відкрив лік своїм голам у поточному сезоні. Але тут же після вкидання Іван Лапченко «подарував» шайбу, а з нею реальну нагоду для взяття власних воріт, супернику і Роман Павлів сповна віддячив за несподіваний подарунок.

Через десять хвилин гри ситуація повторилась ідентично. Спочатку Дмитро Цимбал, який взяв на себе організацію атакуючих дій ХК «Луцьк», після стрімкого індивідуального проходу вдруге скоротив розрив у рахунку. А той же Іван Лапченко через деякий час знову виклав каучуковий диск на ключку суперника і Любомир Яковин потужним кидком з ходу вчетверте примусив капітулювати нашого голкіпера.

Несподіваною стала третя шайба луцької команди - Андрій Вершецький із середньої зони вдарив по воротах суперника, а юний воротар Калуша не зміг правильно розгадати траєкторію польоту шайби. На останніх хвилинах другої третини знову нагадав про себе Цимбал, який прорвався «на побачення» з воротарем та відправив шайбу тому під незручну руку у дев'ятку.

А на початку заключної третини Дмитро Цимбал завершив свій рейд через увесь майданчик кидком низом з-за воріт. На диво, вперше в матчі опинившись в ролі наздоганяючого, нафтохіміки пішли в атаку і навіть створили біля наших воріт декілька «пожежних» ситуацій. Але швидка контратака того ж таки Цимбала, яку в дотик завершив Сергій Горбатюк, згасила запал калушан.

Господарі вже не вірили у сприятливий результат, а Цимбал на куражі ще двічі вразив їх ворота, довівши діло до їх повного розгрому після стартового бліц-кригу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus