USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі кондитери імітували шоколадні бренди. ФОТО

24 Вересня 2010 15:36
Антимонопольний комітет України оштрафував на 20 тисяч гривень луцьку компанію «Віва» за недобросовісну конкуренцію.

Як з’ясували антимонопольники, ТОВ «Віва» виробляло цукерки «TWIST», «SUCCESS», «БАМБО», «Мілка» («Мілла») в упаковках, що імітують оформлення шоколадних батончиків «TWIX», «SNICKERS», «BOUNTY» та «MILKY WAY» виробництва компаній групи «МАРС», - повідомили 24 вересня в АМКУ.

У дизайні цукерок використовувалися основні графічні та композиційні елементи обгорток відомих кондитерських виробів, - стверджують антимонопольники.


Тим самим, ТОВ «Віва» намагалося використати чужу ділову репутацію, що суперечить чесним торговим звичаям у підприємницькій діяльності.

На сьогодні ТОВ «Віва» припинило виробництво та продаж цукерок «TWIST», змінило упаковки цукерок «SUCCESS» та «Мілка» («Мілла»). На вимогу Комітету підприємство повинне також змінити упаковку цукерки «БАМБО».

ТОВ «Віва» визнало порушення та зобов’язалося сплатити штраф до державного бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
не просто так Показати IP 24 Вересня 2010 16:03
А я думав,що наша кондитерська вже не працює.Дивно .
Ласковая Показати IP 24 Вересня 2010 16:14
Не бачу подібності в упаковках. Зовсім різні.
Гість Показати IP 24 Вересня 2010 16:31
А чому не можна коментувати статтю "Олександр Башкаленко: «Ми цілеспрямовано працюємо на власний імідж реальними справами»"??? Чинушам страшно читати коменти?
Любі свині Показати IP 24 Вересня 2010 16:52
Для "Непросто така" - то вироби не кондитерської фабрики а ТзОВ "Віва" - завод в смт.Колки. Згідний з "Ласковою" - подібності немає. Колись "Віву" накрили і за схожість з "Рафаелло". Але в цілому - смачні в них вироби. Просто дизайнер, падлюка, не перетруждається а краде сюжетіки в інших виробників .
zoriana Показати IP 24 Вересня 2010 19:13
у них действительно очень вкусные конфеты, жаль,что дизайнер - фуфло. пускай он и платит.А вобще если выбирать между баунти и бамбо, милкиуей и милла - то я бы предпочка изделия "Вивы"..так что деловая репутация - спорный вопрос)))
ЛітРедактор Показати IP 25 Вересня 2010 10:30
ВІВА - ФОРЕВЕР)))
Лада Показати IP 25 Вересня 2010 11:21
давайте блоги Башкаленка одговорювати під статтями про батончики!!! або краще там де про бєшаних собак,це більш підходить.це "демократія по-регіоновскі"ГАНЬБА
Man Показати IP 25 Вересня 2010 13:16
Їжте їжте свою Віву,скоро шлунки на мусор повикидаєте! Поїдьте і подивіться з чого роблять ці цукерки і що туди дається.Який жир і т.д.
каріна Показати IP 20 Березня 2011 15:40
взагалі цукерки не погані.а те що вони мають начинку із кокосового жиру так це не новина зараз усі цукерки так робляться.єдине щодійсно кепсько що не платять зарплати по три місяці.віва дайте людям гроші їм також треба за щось жити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus