USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі лікарі поскаржилися на СБУ до прокуратури.ФОТО

17 Листопада 2008 12:12
У скарзі на ім’я прокурора Волинської області Андрія Гіля працівники психіатричної бригади Луцької станції швидкої медичної допомоги просять перевірити законність дій обласного управління Служби безпеки України, - інформує 17 листопада репортер «Волинських Новин».
У скарзі йдеться, що працівникам психбригади Луцької СШМД стало відомо про те, що управління СБУ у Волинській області подало лист до Луцької міськради «Щодо неефективного використання бюджетних коштів». На підставі цього листа Луцький міський голова Богдан Шиба дав доручення управлінню охорони здоров’я муніципалітету провести перепрофілізацію психіатричної бригади на загальнопрофільну бригаду швидкої меддопомоги.
Люди, які працюють у цьому підрозділі луцької швидкої, вважають дії управління Служби безпеки України у Волинській області незаконними з кількох підстав. Зокрема стверджується, що лист луцькому градоначальнику подано без будь-якої перевірки ефективності використання бюджетних коштів.
На думку медиків, до таких перевірок потрібно залучати спеціалістів КРУ, а не СБУ. У скарзі міститься інформація про те, що управлінню Служби безпеки подано сфальсифіковані дані щодо психіатричних викликів та навантаження на психбригаду. Також працівникам цієї бригади незрозуміло, як психбригада загрожує національній безпеці.
Тому скаржники просять прокурора області Андрія Гіля перевірити законність дій управління СБУ у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Зрячий Показати IP 17 Листопада 2008 12:27
А СБУ тепер крім вшанування голодомору бореться ще й з лікарями?
дуда Показати IP 17 Листопада 2008 15:45
кардиологичний діспансер ліквідували-що немає внас проблем з іхс та гіпертонічною хворобою!??? ендокрінологичний ліквідували-що,писля аваріі на чаес, немає проблем з зобом та цукровим діабетом!??? почали наступ на психіатрію??? ... мы разрушим до основання,а затем мы наш, мы новый мир построим... сумно, що історію держави не памятаємо!!!!
Анонім Показати IP 17 Листопада 2008 22:14
долой сбу! мы, медики, не враги народа! дайте спокойно работать по профилю- неужели мало в городе алкоголиков и психов?! растоптали медицину совсем
security Показати IP 18 Листопада 2008 08:46
Шо за лєпєт в коментах?Правильно роблять органи що приводять роздуті штати до порядку.Президент також скоротив всіх своїх радників.
Анонім Показати IP 18 Листопада 2008 13:26
Загроза державній безпеці в наявності спеціалізованої психіатричної допомоги? Може й так. Тому що фахівцям-психіатрам добре видно хто є хто. Через це й скорочують. Першого треба перевірити на адекватність п. Шибу і його команду. Нехай скорочення ШИБЕНИКИ почнуть з себе, а то економлять гроші на лікарях і вчителях. Ганьба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus