USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі міліціонери мають плати за вхід на дискотеку, аби впіймати наркоманів

4 Березня 2009 14:38
У Луцьку з початку року виявили 65 фактів пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. Про це під час засідання координаційної ради щодо протидії поширення наркоманії у місті Луцьку розповів начальник відділу по боротьбі з наркотиками міста Луцька Руслан Гамольчук, – 4 березня інформує репортер «Волинських Новин».
За словами Руслана Гамольчука, тільки 8 осіб з початку року за зберігання наркотичних засобів притягнули до адмінвідповідальності. «Дедалі молодшає контингент тих, хто займається такими справами. Зараз середній вік осіб, котрі вживають наркотичні чи психотропні засоби, – 14-16 років», – зазначив пан Гамольчук.
Як розповів начальник відділу по боротьбі з наркотиками міста Луцька, наразі у місті є три осередки, де найчастіше затримують тих, хто вживає чи розповсюджує наркотики: нічні клуби «Колізей», «Метро» та «Золото».
Однак, за словами Руслана Гамольчука, супротив для рейдів таких закладів створюють його власники, навіть якщо на обшук є відповідні документи. «Якщо навіть ми маємо дозвіл на обшук, нас примушують заплатити вартість входу у такий заклад», – обурюється правоохоронець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 4 Березня 2009 15:27
закрыть указаные заведения пока владельцы недокажут обратное и тогда ничего и никому ненадо будет платить они сами будут приглашать органы чтобы доказать как это насамом деле
AntiNazi Показати IP 5 Березня 2009 07:27
Да, і ще раз напишу, закривайте бикотеки!!!
Анонім Показати IP 5 Березня 2009 13:31
Просто треба, щоб на дискотеках охорона слідкувала за тим, що відбувається в їхніх закладах..
Анонім Показати IP 5 Березня 2009 21:55
подібні заклади і створються заради того шоб продавати алкоголь та наркоту
Alex Показати IP 6 Березня 2009 11:45
to AntiNazi Если Вы не любите диско, это не значит, что там отдыхают одни "Быки из быкотек" С такой же смелостью и уверенностью можно сказать что в Майдане сидят одни гопники, рокеры и алкашня... Сразу выправлюсь, это не так. Везде есть "быдл" и везде есть нормальные люди. Насчет наркотиков, тут можно прямо сказать, если бы правоохранительные органы хотели что бы их не было, это дело месяца. Просто у тех кто их толкает есть свои люди в государстве. Это же большой бизнес. Нонсенс, почему парень 14 лет с помощью 1 звонка может достать дозу амфитамина на 4-х. Ведь совсем не трудно узнать кому он звонит и от куда берется наркотик. Как два пальца об асфальт... Зайдите в пятницу в метро, 400 потенциальных ребят и девочек, которые под дозой... Я уверен если опер захочет его не пустить не имеют права, а вот если с разрешением не пускают, значит он не сильно зайти хочет... Это только мое мнение...
Луцкий хлопец Показати IP 6 Березня 2009 13:04
Лично по мне, если идти на дискотеку то только "обдолбаным". А Alex прав +1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus