USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі муніципали вилучили понад 16 літрів «пальонки»

11 Червня 2009 14:57
Під час чергового рейду інспектори управління муніципальної поліції Луцької міської ради вилучили 16,5 літрів спиртової суміші домашнього виробництва, яку реалізовували незаконно. Про це 11 червня інформують «Волинські Новини».
 
Чи не найпопулярнішими місцями продажу цього виду алкоголю, за повідомленням сайту міськради, є ринки «Північний», поблизу готелю «Лучеськ», у районі підшипникового заводу та Торгового Центру «Салют», що на 40 кварталі. На осіб, які перетворили таку незаконну торгівлю в досить прибутковий бізнес, цього разу складено 6 протоколів за статтею 156 Кодексу України про адмінправопорушення. Довідково:
 
Управління муніципальної поліції, яке покликане забезпечувати на території міста  дотримання законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів лучан уже протягом двох років діє у Луцьку. Окрім того, муніципальна поліція здійснює контроль щодо незаконної торгівлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus